In november worden de premies voor brandverzekeringen geïndexeerd. Meer dan waarschijnlijk zal dit leiden tot prijsstijgingen begin volgend jaar.
Volledig scherm
In november worden de premies voor brandverzekeringen geïndexeerd. Meer dan waarschijnlijk zal dit leiden tot prijsstijgingen begin volgend jaar. © ThinkStock

De indexering van de brandverzekering komt eraan: zo beïnvloedt dit jouw premie

IndependerIn november vindt opnieuw de berekening van de ABEX-index plaats. Deze index bepaalt vanaf januari 2023 de premies van brandverzekeringen. De kans is groot dat er dan een premiestijging aankomt. Kan je nu nog snel van verzekering veranderen en zo profiteren van het huidige indexcijfer? Independer.be geeft advies.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.