De Grote Geldbarometer: stel hier uw vragen aan Paul D’Hoore

Als we begin dit jaar 10.000 euro hadden belegd, hoeveel zou dat hebben opgebracht? En waarin stoppen we onze centen het komende jaar? VTM NIEUWS geeft u het antwoord in De Grote Geldbarometer. Zelf nog vragen voor Paul D’Hoore? Stel ze via onderstaand formulier.

 1. Energie, openbaar vervoer en uitstapjes: dit zijn de interessantste sociale tarieven en kortingen voor gepensioneerden
  PREMIUM

  Energie, openbaar vervoer en uitstapjes: dit zijn de interes­sant­ste sociale tarieven en kortingen voor gepensio­neer­den

  De meeste mensen in ons land moeten het met een laag pensioen stellen. Om je te helpen om bepaalde kosten te dekken en om in je vrije tijd actief te blijven, bestaan er voor heel wat zaken sociale tarieven of ouderenkortingen, gaande van goedkopere energie tot voordelige tickets voor de dierentuin. Meestal moet je die zelf aanvragen, dus het is belangrijk om te weten waar je precies recht op hebt.
 2. “Zeer sterke oplossing in complexe situatie”: UBS neemt concurrent Credit Suisse over voor 3 miljard Zwitserse frank
  UPDATE

  “Zeer sterke oplossing in complexe situatie”: UBS neemt concurrent Credit Suisse over voor 3 miljard Zwitserse frank

  De grootste Zwitserse bank UBS neemt haar noodlijdende concurrent Credit Suisse over voor ongeveer 3 miljard Zwitserse frank (3 miljard euro), of 76 centimes per aandeel Credit Suisse. Dat heeft de federale regering van Zwitserland zondag bevestigd. De regering keurt de overname goed en voorziet verschillende garanties. De verkoop is een “zeer sterke oplossing in een complexe situatie”. Dat zei de Zwitserse president Alain Berset in een persconferentie over het nieuws.