Jill De Greef op Tomorrowland met Roger Van Damme.
Volledig scherm
PREMIUM
Jill De Greef op Tomorrowland met Roger Van Damme. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

De geldzaken van presentatrice en influencer Jill de Greef (33): “Koken en afwassen doe ik niet graag. Dus ga ik zo’n vier keer per week op restaurant”

We leerden haar kennen in het programma ‘Pink Ambition’ en inmiddels maakt ze furore als presentatrice bij Ment TV. Influencer Jill de Greef (33) heeft inmiddels 102.000 volgers op Instagram. Maar dat betekent niet dat ze haar geld langs ramen en deuren smijt. “Vooral aan kleren kan ik géén geld uitgeven.”

 1. “Vroeger wilden kinderen brandweerman of astronaut worden. Nu vlogger of influencer”: zo haal je meer uit sociale media
  PREMIUM

  “Vroeger wilden kinderen brandweer­man of astronaut worden. Nu vlogger of influencer”: zo haal je meer uit sociale media

  Van zero to hero op sociale media? Volgens social marketing experte Sofie Smolders (37) is het voor iedereen weggelegd. Als je het maar juist aanpakt. Ze schreef een boek met behapbaar advies over hoe je het kan maken in de online wereld en deelt al enkele inzichten met ons: “Je hoeft geen grote cijfers te halen om succesvol te zijn. Belangrijker dan je aantal volgers is de interactie die je met ze hebt.” Maak plaats, Kardashians!
 2. 400.000 gezinnen verliezen sociaal tarief: dit betekent de hervorming van de energiefactuur voor uw portemonnee
  PREMIUM
  240

  400.000 gezinnen verliezen sociaal tarief: dit betekent de hervorming van de energiefac­tuur voor uw portemon­nee

  De federale regering is een reeks ingrijpende energiemaatregelen overeengekomen. Zo daalt de btw op stroom en gas definitief naar 6 procent, maar komen er wel accijnzen bij. Daarnaast verliezen 400.000 gezinnen het sociaal tarief, waardoor er bij die gezinnen dit jaar tot 510 euro extra op de jaarafrekening komt. Wij geven antwoord op de belangrijkste vragen over de impact van de hervorming op uw portefeuille.