Celien Deloof vertelt over haar geldzaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Celien Deloof vertelt over haar geldzaken. © Herman Desmet

De geldzaken van Celien Deloof (29): “Ik zet elke maand 200 euro opzij voor mijn oude dag”

Zangeres en Ment TV-presentatrice Celien Deloof (29) denkt, net als veel jonge volwassenen vandaag de dag, goed na over haar financiële heden en toekomst. De dochter van Margriet Hermans laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. Waar geeft ze haar geld aan uit? Welke financiële lessen heeft ze geleerd? En waarin investeert ze?

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Schrijfster Saskia De Coster (46) vertelt over haar geldzaken: “Ik heb geen hypotheek. Fiscaal gezien niet zo slim, maar het geeft me een beter gevoel”
  PREMIUM

  Schrijf­ster Saskia De Coster (46) vertelt over haar geldzaken: “Ik heb geen hypotheek. Fiscaal gezien niet zo slim, maar het geeft me een beter gevoel”

  Schrijfster Saskia De Coster, die negen romans publiceerde, waaronder de bestseller ‘Wij en ik’ (50.000 exemplaren), ‘Eeuwige roem’ en ‘Nachtouders’, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. Met ons deelt ze de geldlessen die ze leerde van haar ouders, haar investeringen en haar misstappen. “Tijdens sommige periodes heb ik zo goed als geen inkomsten, wanneer ik zoals nu aan een roman aan het werken ben.”

Geld