De dagen tijdelijke werkloosheid door corona worden niet gelijkgesteld voor de werknemers van het paritair comité 200.
Volledig scherm
De dagen tijdelijke werkloosheid door corona worden niet gelijkgesteld voor de werknemers van het paritair comité 200. © thinkstock

Dagen tijdelijke werkloosheid door corona niet gelijkgesteld voor werknemers paritair comité 200: “Aanzienlijk verlies op eindejaarspremie van 480.000 bedienden”

De dagen tijdelijke werkloosheid door corona worden niet gelijkgesteld voor de werknemers van het paritair comité 200. Dat betekent concreet een aanzienlijk verlies op de eindejaarspremie van 480.000 bedienden, zeggen de vakbonden donderdag in een gezamenlijke mededeling. 

5 reacties

 • Benny Deridder

  2 maanden geleden
  Ja hallo ? Het mag precies elk jaar corona crisis worden. er wordt meer geld verdiend met minder te werken. Akkoord voor steun tijdens deze moeilijke tijden, maar blijf wel realistisch. Als je de economie platlegt, heeft dit zijn financiële gevolgen. Voor iedereen. Dat beseffen de die-hard lockdown roepers blijkbaar niet.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  Maar van dag één zijn er vele zelfstandigen die ondanks sluitingspremie en hinderpremie gewoon verder hebben gewerkt.  Kappers, schoonheidsspecialisten werken gewoon door, ze zondigen tegen de maatregelen, krijgen premie en al wat ze verdienen kan enkel in het zwart.  Ze verdienen nu maal 3.
 • Kevin van Goethem

  2 maanden geleden
  Niet werken is niet ontvangen. Je kan niet verwachten dat een baas je gaat betalen voor niet geleverde diensten.
 • Jos Mardig

  2 maanden geleden
  Dit is nochtans één van de eerste dingen die er uit De Croo zijn mond kwamen toen hij premier werd: Wij garanderen de volledige uitbetaling van de eindejaarspremies!! Letterlijk zo, ik heb het filmpje nog wel ergens staan...
 • Eric Nieuborg

  2 maanden geleden
  Ondertussen profiteren werkgevers, en managers maximaal van het systeem om hun winsten te verhogen.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

Geld