.
Volledig scherm
. © Getty

Cryptomunt ‘omicron’ 1.000 procent hoger door gelijknamige coronavariant

CryptomuntenDe tot hiertoe onbekende cryptomunt ‘omicron’ is op enkele dagen tijd bijna vertienvoudigd in waarde, een stijging van 1.000 procent. Sinds de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de nieuwste coronavariant B.1.1.529 de naam ‘omicron’ gaf, steeg de koers van de gelijknamige token van zowat 60 euro naar meer dan 600 euro.

6 reacties

 • Walter Lippens

  1 jaar geleden
  Nog maar eens een bewijs dat cryptomunten complete waanzin zijn.
 • Frank Joos

  1 jaar geleden
  Alleen daaraan zie je hoe fragiel cryptomunten zijn, maar als je geluk hebt en je je geld kan innen kan het fenomenaal zijn.
 • Dirk Verschueren

  1 jaar geleden
  Het crypto-casino draait goed. Misschien toch nog wat elektriciteit-centrales bijbouwen om alle energievretende transacties te ondersteunen.
 • wim CLAES

  1 jaar geleden
  Wanneer stopt men met deze ecologische milieu rampen. Het is oplichting 200%. De enige die er rijk van worden, is die er op tijd uitstapt .er is teveel geld onder de mensen.das duidelijk. Mocht dit geld in de economie gepompt worden,waren we allemaal beter af. Stop de waanzin van crypto" munten"
 • Bram Gilles

  1 jaar geleden
  Geruststellend dat die cryptomunten zo stabiel en betrouwbaar zijn. Online gokken, phishing of waarzeggerij zijn veiliger dan dit soort pyramidespel.
 1. Koop een aapje, word rijk! Nu de Bored Apes Yacht Club records breekt: wat zijn NFT's? En riskeer ik voor aap gezet te worden?
  PREMIUM

  Koop een aapje, word rijk! Nu de Bored Apes Yacht Club records breekt: wat zijn NFT's? En riskeer ik voor aap gezet te worden?

  Ook de bitcoins beu en liever eigenaar worden van iets dat niet echt bestaat, maar toch geld kan opbrengen: koop een NFT! Je hebt dan een online bestand, bijvoorbeeld van een verveeld kijkend aapje of een ritzege van Wout van Aert, en je kan dat doorverkopen met winst. Met héél veel winst zelfs. Klinkt te mooi om waar te zijn? Kan ik zo’n aapje in mijn woonkamer ophangen? En riskeren mensen die beleggen in beelden van aapjes voor aap gezet te worden? “Dit is het schoolvoorbeeld van een hype.”
 2. Het leven van een Vlaamse bitcoinmiljonair: Afrikaanse vrouwen, snelle wagens en misnoegd over politie-inval

  Het leven van een Vlaamse bitcoinmil­jo­nair: Afrikaanse vrouwen, snelle wagens en misnoegd over politie-in­val

  Een Vlaamse bitcoinmiljonair met een voorliefde voor “zwarte vrouwen” en sportwagens is in Afrika in het vizier van de politie beland. Omdat hij zijn 21-jarige vriendin 800.000 euro cadeau gaf, verdenkt het gerecht hem van een witwasoperatie. Tegen HLN zegt de man dat hij veel geld verdiende met crypto-investeringen. “De politie liet ons gaan, maar sindsdien leven we in angst.”