Exclusief voor abonnees

Zo voorkom je dat je plots honderden euro’s moet bijbetalen voor je huurauto

epa
Een auto huren op vakantie is populair, maar je let best goed op voor addertjes onder het gras. Zo kun je in Spanje al voor 5 euro per dag een auto huren bij Goldcar. Een Britse consumentenorganisatie ontving zoveel klachten van klanten die achteraf honderden euro’s moesten bijbetalen dat ze de expliciete raad geeft nooit bij Goldcar te huren. Hoe voorkom je dat je wordt opgelicht? 

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Caroline Verbrugge

  Heb ook een auto vehuurd bij goldcar, ze vroegen 1100 euro borg, en waren kwaad toen ik geen verzekering wilde, maar had al een verzekering genomen via internet toen ik de auto boekte, er was niets aan toen ik hem terug bracht, alles was in orde, toen we 2 dagen thuis waren kreeg ik een mail dat er 2 beschadegingen aan waren met foto, s met die auto waar ze het stof hadden af geveegd hij was nogtans heel proper toen in hem inleverde, dus400 euro afgetrokken van mujn borg

 • Patsy Heirbaut

  Autoreisen op Tenerife, nog nooit problemen gehad.

 • Joop De Hoop

  Via EasyTerra kreeg ik een wagen van het malafide bedrijf Gold Car toegekend. Bij afhaling van de wagen was mijn Mastercard plots een debet- en geen kredietkaart waardoor ik de duurste verzekering aangesmeerd kreeg. Easy Terrra kon mij telefonisch enkel bevestigen dat mijn Masterkaart wel degelijk een kredietkaart is. Verder hebben ze me niet geholpen. Voortaan boek ik mijn huurwagen rechtstreeks en niet via een "gespecialiseerd" bedrijf.

 • erik vercammen

  Albert moet je eens proberen in Canada of America! Succes! Trouwens al vaak naar Canada geweest (familie daar) en telkens auto gehuurd en nooit problemen gehad of extra kosten!

 • Renaat Van Sande

  Ik huurde enkele maanden geleden een splinternieuwe midden-klas wagen Hyundai 5-deurs bij Record Cars voor € 1,39 per dag, hetzij € 13,90 voor 10 dagen. Alles 100% OK en geen enkel probleem achteraf. Geen enkele druk om extra verzekering te nemen...! Ook reeds een 15-tal cars bij Goldcar gehuurd zonder enig probleem !