Exclusief voor abonnees

Zal Jumbo bij ons dezelfde garanties bieden als in Nederland? “Gratis winkelkar als vierde aan de kassa? Vergeet het!”

Nog even een sticker aanbrengen op de stalling van de winkelkarren; woensdag opent in Overpelt de eerste Jumbo-supermarkt.
Tine Schoemaker Nog even een sticker aanbrengen op de stalling van de winkelkarren; woensdag opent in Overpelt de eerste Jumbo-supermarkt.
Lage prijzen - maar niet de laagste - en extra services - maar niet zoals in Nederland waar de vierde wachtende in de rij aan de kassa zijn boodschappen gratis meekrijgt. Jumbo opent woensdag in het Limburgse Pelt zijn eerste supermarkt in Vlaanderen. Retailspecialisten verwachten dat de Nederlandse keten vooral het verschil zal maken met zijn foodservices, kant-en-klare maaltijden die je (vaak) niet in andere supermarkten vindt en thuis maar hoeft op te warmen.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rony Berthels

  En de mensen die er werken verdienen bijna niks.

 • Rayan El Arami

  Frank Desmet. Euhh... ik kan me vergissen maar ik denk dat het de bedoeling is dat aan ALLE kassa's minstens 3 mensen voor je staan aan te schuiven. Zou anders te gemakkelijk zijn ;) En die waar ik net over de grens ga heeft flink wat kassa's staan...

 • Frank Meynen

  ik begrijp de heisa niet dat de nederlandse super markten "zoveel" goedkoper zijn ?? mijn ervaring is dat je niet één maar twee ogen héél goed moet open houden of je bent ,,, genaaid

 • rudy jorissen

  gerard roest, wat vertel jij nu voor een flauwe kul, in nederlandse supermarkt AH kan ik zoveel sterke drank kopen als ik wil

 • Etienne De Bondt

  Het geen de Holanders bij hun gratis weggeven zullen ze hier aan rekenen zodat de kassa klopt. Albert Hein werd ook met open armen ontvangen want de prijzen zouden dalen, ja ja al veel van gemerkt.