Warenhuizen maken zich op voor drukste weekend van het jaar: we feesten oerklassiek maar eten gezonder en verkwisten minder

thinkstock
Om straks de overgang van oud naar nieuw te vieren, grijpen we meer dan ooit terug naar de klassieke gerechten, maar we kiezen ook steeds vaker voor gezondere en kleinere porties. "Het mag wat kosten, maar de tijd dat de helft van het feestmaal in de vuilbak werd gekieperd, is definitief voorbij", zeggen experts.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Francinne Declerque

  De kleinhandel, bakker en slager zijn failliet door hun eigen beleid, woekerwinsten en een verdienmodel uit de jaren 60 is niet realistisch. Trouwens onze inkopen doen we in Nederland, een flink stuk goedkoper meer klantvriendelijk. Dus Unizo, dikke middenvinger en bekijk het maar.

 • Gerard Braeckmans

  We gooien minder eten weg! Dat moeten we vieren!

 • Dian Jans

  Maar wel veel verser en goedkoper Johan. En daar draait het om.Door de grote aankoop veel goedkoper en de grote verkoop sneller aanvoer vers !

 • johan vervoort

  Dit allemaal ten koste van de kleine bakker, slager en andere kleinhandel