Ga naar de mobiele website
^ Top

Warenhuizen maken zich op voor drukste weekend van het jaar: we feesten oerklassiek maar eten gezonder en verkwisten minder

thinkstock
Om straks de overgang van oud naar nieuw te vieren, grijpen we meer dan ooit terug naar de klassieke gerechten, maar we kiezen ook steeds vaker voor gezondere en kleinere porties. "Het mag wat kosten, maar de tijd dat de helft van het feestmaal in de vuilbak werd gekieperd, is definitief voorbij", zeggen experts.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Meer over



4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Francinne Declerque

    De kleinhandel, bakker en slager zijn failliet door hun eigen beleid, woekerwinsten en een verdienmodel uit de jaren 60 is niet realistisch. Trouwens onze inkopen doen we in Nederland, een flink stuk goedkoper meer klantvriendelijk. Dus Unizo, dikke middenvinger en bekijk het maar.

  • Gerard Braeckmans

    We gooien minder eten weg! Dat moeten we vieren!

  • Dian Jans

    Maar wel veel verser en goedkoper Johan. En daar draait het om.Door de grote aankoop veel goedkoper en de grote verkoop sneller aanvoer vers !

  • johan vervoort

    Dit allemaal ten koste van de kleine bakker, slager en andere kleinhandel

Meld een bug