Technische problemen van de baan bij BNP Paribas Fortis

Photo News
BNP Paribas Fortis had vandaag een hele tijd problemen met de website, app en geldautomaten, nadat er iets was misgelopen tijdens een technische interventie. “Intussen zijn de systemen herstart en zouden alle problemen van de baan moeten zijn”, zegt woordvoerster Hilde Junius.

De panne was rond 11.30 uur ontstaan. De website voor internetbankieren was niet bereikbaar en ook de app liet het afweten. Klanten deden via sociale media hun beklag. Het probleem was snel gevonden, maar het duurde even voor de bank al haar systemen een voor een had heropgestart.

Bekijk ook:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Niks is perfect. De computer valt een paar uur uit en de wereld vergaat. Het is vervelend maar zo erg is het nu ook weer niet.

 • Cliff Verhaegen

  Het voordeel van cash geld hé, in plaats van al die computers (homebanking) en dan duurt het nog bijna 2 werk dagen om geld op u rekening te laten komen terwijl een email sturen amper 2 seconde duurt!!!!?????

 • leen hanssens

  Die technische problemen bestaan al veel langer.

 • MARC TIELEMANS

  Of een DosAttack....