Singles Day breekt opnieuw records met hallucinante cijfers: hier kan jij goede deals scoren

Beeld ter illustratie.
Getty Images Beeld ter illustratie.
Alibaba is vandaag hard op weg om tijdens Singles Day nieuwe verkooprecords in de boeken te zetten. Tot en met 16 uur plaatselijke tijd was sprake van ruim 30 miljard dollar aan omzet, waar het vorige record voor heel de dag op bijna 31 miljard dollar stond. Ook andere webwinkels geven mooie kortingen: een overzicht.

Singles Day werd in de jaren negentig bedacht door vier studenten, als tegenhanger van Valentijnsdag. Het is de dag waarop Chinezen cadeautjes kopen voor zichzelf en anderen om te vieren dat ze vrijgezel zijn. Vanaf 2009 is het een koopfestijn op internet geworden. In dat jaar begon Jack Ma, de oprichter van Alibaba, 11 november te gebruiken om mensen naar zijn internetwinkels te lokken met aanbiedingen.

De speciale feestdag werd ook dit jaar met een grote tv-show afgetrapt. Dit jaar verscheen zangeres Taylor Swift als eregast. Veel consumenten stellen grote aankopen zoals elektronica uit om te profiteren van de kortingen op 11 november.

Overzicht aanbiedingen:

Bij Bol.com zijn vooral parfums extra scherp geprijsd. Je kan er tot 70 procent korting krijgen voor parfums. Maar ook heel wat andere producten staan in de aanbieding. Zo kan je een Samsung Galaxy A9 (128 GB) kopen voor 349 euro. Normaal kost dit toestel 549 euro, maar vandaag krijg je 36 procent korting. Liever een ander merk? De webwinkel verkoopt ook andere smartphones aan kortingen tot 20 procent.

Je kan er ook een draadloze bluetooth koptelefoon van Sennheiser op te kop tikken voor 109 euro (61 procent korting). Normaal kost deze 279 euro.

Wie op zoek is naar een koffiemachine kan bij Bol.com ook zijn slag slaan. De webwinkel biedt tot 40 procent korting op diverse toestellen. Voor de handmatige Krups Nescafé Dolce Gusto Oblo koffiemachine krijg je zelfs  54 procent korting. Zo betaal je er nog maar 41,80 euro voor in plaats van 89,99 euro.

Bij Mediamarkt geven ze een korting van 11 procent op alle producten op de website, maar sommige artikelen staan extra in de aanbieding.  Zo kan je er een Dyson steelstofzuiger (V7 MOTORHEAD ORIGIN) kopen voor 229 euro in plaats van 299 euro.

Bij lingeriewinkel Hunkemöller krijg je tot 20 procent korting op de hele collectie, exclusief de Doutzen’s Stories Collection.

Op de kledingwebwinkel About You geven ze 22 procent korting op alle producten.

Bij vidaXL.be zijn allerlei woon- en tuinartikelen in de aanbieding, maar voor Singles Day krijg je nog eens extra 10 procent korting op stoelen en banken.

Op de site van natuurvoedingswinkel Holland & Barrett krijg je alleen vandaag 11 procent extra korting op alles.

Schoenenwinkel Torfs geeft 30 procent korting op geselecteerde artikelen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.