PROMOJAGERS SUPERTIP: zo scoor je jaarvoorraad vaatwastabletten voor maar 24,99 euro

Promojagers
RV Promojagers
Een jaarvoorraad vaatwastabletten voor maar 24,99 euro. Dat is de supertip van “Promojagers België” deze week. In de facebookgroep delen tienduizenden Belgen elke week de strafste kortingacties die ze zien. Voor HLN pikt de beheerder er voortaan elke week dé supertip uit.

De Facebookgroep Promojagers België deelt allerhande tips waarmee je vaak gigantische kortingen kan bekomen. Om onze lezers mee te laten genieten, zal HLN.be vanaf deze week elke vrijdag de beste kortingtip voor de komende dagen meegeven die je in de groep kan vinden. En deze week is dat een koopje van vaatwasmiddelenproducent Finish.

0.08 euro per tablet

“Dankzij de promotie van Finish betaal je nu maar 0,08 euro per vaatwastablet”, weet Gunther Devisch, de man achter de groep. “Een prijs van minder dan 0,10 euro per tablet mag je sowieso niet laten passeren. De promo is wel alleen nog in de winkel te krijgen, niet online. Je hoeft geen bon uit te knippen of mee te brengen, maar snel zijn is wel de boodschap. Want op is op.”


Het gaat overigens superhard voor ‘Promojagers België’. Sinds ze begin deze week in onze krant en op onze website vertelden over wie ze zijn en wat ze doen, verdubbelde hun aantal leden van 42.000 naar meer dan 84.000. “We hebben ongelofelijk veel respons gekregen”, aldus Devisch, die de groep in oktober 2017 opstartte. “Er zijn veel nieuwe leden bijgekomen die nu allemaal meespeuren naar de beste koopjes. En de reacties zijn superpositief. Tja, iedereen bespaart graag natuurlijk.”
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bettina De mol

  Juist Jantje, Lidl tablet zijn super kwaliteit en goedkoper, liefs aan allen

 • DIRK RASSCHAERT

  Ik gebruik anders ook die van Lidl en ALDI, maar sinds de verandering van de verpakking zijn het krek dezelfde blokjes geworden!

 • Wannes Vandevelde

  @Dirk, toch niet. Daar staan Dreft original pods in promotie..wel aan ongeveer dezelfde prijs. Veel betere trouwens, naar mijn mening.

 • DIRK RASSCHAERT

  Te koop bij Kruidvat!

 • Frank De Witte

  De kruik gaat zo lang te water tot hij barst. Als iedereen dit begint te doen, zal het algauw gedaan zijn met al die promo's, kunnen ze hun Facebook pagina sluiten en gaat iedereen de volle pot betalen in de toekomst.