PROMOJAGERS SUPERTIP: winkelketen combineert 50% korting met 1+1-gratis en shoppers delen hoe ze honderden euro’s bespaarden

Promojagers België
“De winkelwaarde van deze boodschappen is 655 euro, maar ik heb maar 167 euro betaald”. Het is maar een van de vele posts die afgelopen week verschenen in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de indrukwekkendste promo’s en acties met elkaar delen. De indrukwekkende kortingen kregen ze bij winkelketen Blokker, die momenteel een 1+1-gratisactie combineert met 50% korting op een heel assortiment aan producten.

“De actie bij Blokker is deze week echt hét gespreksonderwerp in onze groep”, vertelt Gunther Devisch, de beheerder van Promojagers België. Elke week selecteert hij een supertip voor de lezers van HLN.be en deze keer hoefde hij er niet lang over na te denken.

Voor elk wat wils

“De actie van de winkelketen is geldig op duizenden artikelen met een rode actiesticker, dus er zit echt voor elk wat wils bij”, gaat hij verder. “Snel zijn is wel de boodschap, want op is op volgens Blokker.”


De promo deed het zó goed, dat Promojagers België er zelfs een speciaal topic aan wijdde. Daar worden alle koopjes die leden bij Blokker deden, gedeeld. En de reacties stromen binnen. Hieronder een overzicht van enkele leden die een ronduit indrukwekkende buit binnenhaalden.

Werkelijke winkelwaarde: 655 euro, betaald: 167 euro.
Promojagers België Werkelijke winkelwaarde: 655 euro, betaald: 167 euro.
Werkelijke winkelwaarde: 856 euro, betaald: 210 euro.
Promojagers België Werkelijke winkelwaarde: 856 euro, betaald: 210 euro.
Werkelijke winkelwaarde: 380 euro, betaald: 95 euro.
Promojagers België Werkelijke winkelwaarde: 380 euro, betaald: 95 euro.
Werkelijke winkelwaarde: 600 euro, betaald: 150 euro.
Promojagers België Werkelijke winkelwaarde: 600 euro, betaald: 150 euro.
Werkelijke winkelwaarde: 700 euro, betaald: 180 euro.
Promojagers België Werkelijke winkelwaarde: 700 euro, betaald: 180 euro.22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Vregels

  Google de naam van de beheerder van "promojagers" even en je gaat zien dat het een marketingsadviseur betreft. "Promojagers" is dus gewoon het zoveelste reklamekanaal via waar bedrijven tegen betaling hun produkten aan een consument proberen op te dringen.

 • marijke boulet

  Goed lezen , het is niet gewoon -50% of 1+1 gratis het is beide , ik koop bijv een stofzuiger 100eur en een strijkijzer 80 eur dan betaal ik 100-50% =50 eur stofzuiger en krijg strijkijzer volledig gratis . Beide zaken dus voor 50 Eur i.p.v 180 eur .

 • John Stahl

  Als je enkel iets koopt als je het echt nodig hebt, dan bespaar je nog veel meer centen. Dit lijkt me meer een opkuisactie.

 • Peter Buyck

  Dit worden Amerikaanse toestanden waardoor men op den duur 1000l melk in de kelder heeft zonder die tijdig te consumeren. Broodrooster 1 na 3 jaar onherstelbaar? Geen probleem want ze hebben een tweede. Direct kapot? Pech want ook dit toestel was 3 jaar geleden aangekocht...

 • Tom De Helze

  Lol 700€ voor wat vuilbakken en babydoekjes? Zal wel zijn. Die men# kochten gewoon een hoop brol die ze niet nodig hebben en waar ik zelfs geen 50€ voor zou geven. What a steal :')