PROMOJAGERS SUPERTIP. “Paar schoenen gekocht van Caterpillar voor 1 euro”

ShutterStock/Promojagers België
Augustus is koopjesmaand en dat is ook het geval in de vestigingen van hypermarkt Carrefour. Volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België zijn er kortingen tot 70 procent te scoren in snelverkoop. Beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

“Er is voor elk wat wils, maar snel zijn is de boodschap, want op is op”, aldus Devisch. “In onze groep wordt er vooral gesproken over de kortingen op videogames en speelgoed. Zo kan je spelletjes kopen van Nintendo Switch met een korting van 50 procent. Die zijn erg populair. Maar je kan evengoed voordelig huishoudtoestellen aanschaffen of nieuwe kleren. Een van onze leden heeft zelfs een paar schoenen gekocht van Caterpillar voor maar 1 euro.”

Boekentas

De vrouw in kwestie ging winkelen bij hypermarkt Carrefour in Oostakker bij Gent. Naast de schoenen voor haar vader kocht Krisztina ook een boekentas voor 15 euro en speelgoed met kortingen van 50 en 70 procent. Ze kreeg ook twee producten helemaal terugbetaald.


Delphine trok naar het Carrefourfiliaal in Sint-Eloois-Vijve bij Waregem in West-Vlaanderen en kocht er speelgoed van VTech voor de helft van de prijs. “Mijn zoontje zal tevreden zijn”, zegt ze achteraf.

En Jasmien tikte een fondueset op de kop. “Zo blij”, reageert ze. “Ik had hem in januari al zien staan bij Carrefour in Diest (het was de laatste), maar toen was er geen korting. Nu wel. And he’s mine.”

Lees ook: Van de truc met de uitverkochte artikelen tot de verborgen kortingscodes: met deze 7 tips en tricks haal je het maximum uit online shoppen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Stijn Deserranno

  @Toon Schouteden In de solden periode mag je wettelijk gezien je soldenproducten WEL met verlies verkopen

 • Walter Wouters

  Ze zouden beter de BTW verlagen tot 31 december 2020, zoals in Duitsland, maar ja hier hebben we een monarchie die massa's geld kost en waarvoor we een liberale regering hebben die de mensen armer maakt met de corona.......

 • Toon Schouteden

  Ik dacht dat er nooit met verlies verkocht mocht worden... Schoenen voor € 1, enkele producten gratis? Volgens mij is dit onwettig.

 • Ilse Verlinden

  Ik dacht dat we allemaal onze winkelbezoeken moesten proberen te beperken en niet gaan funshoppen. Je moet er ook maar tijd voor hebben om al die winkels af te lopen.

 • rudy bryssinck

  Wat hebben die caterpillars dan voor de afprijzing gekost 3 euro?(-70pct)?