PROMOJAGERS SUPERTIP: kledingketen houdt totale uitverkoop met kortingen tot 80%

ThinkStock
De Franse kinderkledingspecialist Orchestra-Prémaman houdt een totale uitverkoop in 12 van zijn Belgische filialen. De leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promoties met elkaar delen – raden aan om er langs te gaan, want er zijn kortingen tot 80 procent te krijgen.

De kledingketen – die in financiële moeilijkheden zit – kreeg in september nog bescherming tegen zijn schuldeisers van de Franse handelsrechtbank. Dat moet het bedrijf de kans geven om een reddingsplan in elkaar te boksen.

Prijzen

Eind november werd alvast beslist om 12 Belgische filialen te sluiten. Het gaat onder meer om de vestigingen in Roeselare, Ronse, Wilrijk, Turnhout, Diest, Tielt-Winge en Halle.


“Nog tot eind januari kan je daar fikse kortingen krijgen op het hele assortiment”, aldus Gunther Devisch, beheerder van Promojagers België. Heel wat leden van de Facebookgroep gingen volgens hem al langs. “Elke week dalen de prijzen. Maar ook het aanbod natuurlijk. Ook op de website van de keten zijn koopjes te doen. En je hebt er geen clubkaart voor nodig.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • van meerhaeghe patrick

    opgelet geblazen met de pots van ariel 1+2 gratis,de normale dozen bevatten 38 pots nu zie eens goed naar het klein foldertje waar de 1+2 gratis op afgebeeld staan doosjes van 14 pots!!! wakker blijven,;::;,