PROMOJAGERS SUPERTIP: in deze supermarkt betaal je maar 4,99 euro voor 2 kilo mosselen

RV
Het mosselseizoen is weer gestart en dat is de leden van de Facebookgroep Promojagers België niet ontgaan. Er was afgelopen week veel belangstelling voor waar je nu precies het beste je portie van de schaaldieren kocht en er bleek een warenhuisketen afgetekend bovenuit te steken.

Met meer dan 113.000 zijn ze al, de leden van Promojagers België. In hun groep delen ze de meest indrukwekkende promoties en kortingen die ze tegenkomen, zodat niemand meer hoeft te betalen dan nodig is. Beheerder Gunther Devisch haalt er elke week de meest spraakmakende actie uit en die deelt hij met de lezers van HLN.be in zijn supertip.

Liefhebbers

“Er zijn flink wat liefhebbers van mosselen bij onze leden, want er werd deze week veel over gepraat in de groep”, lacht hij. “Heel wat supermarkten bieden ze aan, maar er is één die er bovenuit steekt: Aldi. Ze zijn niet alleen de goedkoopste, maar ook nog eens heel erg lekker.”


Bij mosselen zijn er vijf maten, afhankelijk van hoeveel er in een kilogram zitten. De kleinste zijn ‘Extra’ (meer dan 70 per kilo), daarna komt ‘Super’ (60 tot 70 per kilo), ‘Imperial’ (49 tot 59 per kilo) en ‘Jumbo’ (43-48 per kilo). De grootste mosselen zijn ‘Goudmerk’, met 35-42 per kilogram. (lees hieronder verder)

RV

Voor verse Zeeuwse mosselen (Super) betaal je bij Aldi momenteel maar 4,99 euro voor 2 kilogram. “Ik heb ze deze week zelf geproefd”, aldus Devisch. “Ze zijn niet de grootste, maar wel heel lekker.” En ook in de Facebookgroep zijn de reacties erg enthousiast.

RV41 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lieve Lathouwers

  Net 2 kilo supers gekocht voor 4,40 € bij Makro

 • André Van der Poorten

  Ik houd meer van de 50/55 grootte en het simpel maar o zo lekkere recept van mijn vrouw . Men vind steeds meer foefkes uit !

 • Melanie Degucht

  Verleden week 6kg mosselen uit de Aldi klaar gemaakt en zij waren super lekker, op die 6kg slechts 4 mosselen moeten weggooien omdat de schelp gebroken was.

 • Erwin Schauvliege

  Aan zee kan je hier en daar ook lekkere mosselen eten voor 15 tot 18 euro. Vreemd dat in vele restaurants zelfs 25 € niet meer volstaat voor een kilootje mosselen.

 • Cynthia De pannemaeker

  Okay ook 4,85 en lekker Aldi bullshit en aardappelen 6.87 in Aldi voor 5 kilo ongezien!!!