PROMOJAGERS SUPERTIP: hier koop je met het mooie weer cola en bier voor een prikje

RV
De Facebookgroep Promojagers België denkt aan de lente- en communiefeesten die er de komende dagen aankomen voor zijn supertip van deze week. Bij mooi weer wordt er vaak wat meer gedronken en warenhuisketen Colruyt verkoopt momenteel cola en bier met een fikse korting.

Meer dan 92.000 leden telt Promojagers België intussen en die delen allerhande tips waarmee je vaak stevige kortingen kan scoren. Voor HLN pikt de beheerder van de Facebookgroep er elke week dé tip van de week uit. En deze keer moet je ervoor naar Colruyt.

Dubbele korting

“Eigenlijk gaat het om een dubbele korting”, vertelt Gunther Devisch, de man achter Promojagers België. “Colruyt geeft tot 40 procent korting op verschillende dranken en dat kan je – als je het een beetje slim speelt – combineren met een extra kortingsbon van 15 procent op het duurste product in je winkelkar. Je moet er dan wel voor zorgen dat je voorraad drank het duurste product is.”


Concreet krijg je nog tot dinsdag 4 juni 25 procent korting op een aantal waters en frisdranken als je 12 stuks of meer koopt. Het gaat om Cola 1,5L (regular, light en zero), Pepsi Max (blikjes of flessen), Sprite en Fanta 1,5L (regular of zero), 7up (blikjes of flessen), Ice Tea 1,5L (voor flessen van 2L krijg je de korting al vanaf 9 stuks), Fuze Tea (flesjes, al vanaf 8 stuks) en Evian.

Voor Vittel, Perrier, Spa Duo en Arizona Green Tea is er vanaf 24 stuks zelfs een korting van 33 procent. En voor Chaudfontaine Fusion is er vanaf 2 stuks een korting van 40 procent.

Ook wie van bier houdt, wordt niet vergeten. Voor Jupiler (25cl, 33cl, 0,0 en Pure Blonde), Stella Artois en Leffe is er een korting van 33,34 procent vanaf 3 stuks (2+1 gratis).

Familie en vrienden

En daar houdt het dus niet op. Als je deze korting combineert met de bon van -15 procent op het duurste product in je winkelkar, gaat de prijs nog verder naar omlaag. “De bon zit bij de reclame van Colruyt deze week en is geldig tot 4 juni”, aldus Devisch. “Een tip om er nog meer uit te halen: spreek af met familie of vrienden en laat iedereen één soort drank kopen. Dan kan iedereen zijn bon van 15 procent apart inzetten, en zo dus op de hele drankvoorraad!”

RV4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gitte Pelckmans

  Ingrid, je weet er duidelijk niets van. 1. Er zitten zeer veel leden in de groep die in wfrankrijk, Nl en Duitsland winkelen. 2. Er xordt ALTIJD vergeleken met buitenland. En dan nog is het hier vaak goedkoopste met de juiste actie. 3. Niet iedereen kan die afstand nazr het buitenland overbruggen. 4. Mijn coca cola (echt merk,) gekocht aan 60 cent per liter en jupiler aan 5,5 euro per bak in Colruyt....je doet het echt niet beter in "het buitenland" hoor

 • Gunnar De Boeck

  Inderdaad je kan beter in nederland of Frankrijk gaan. Veel goedkoper dan Belgie

 • Fiorenzo Palmieri

  Volgende weekend Jupiler aan 7 euro . Macro Nuth .

 • ingrid grieten

  Van die 92.000 leden is er overduidelijk nog niet ene zo slim geweest om eens over de grens te gaan winkelen. De prijzen aldaar zijn lager dan de zogenaamde "promoprijzen" hier.