PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier kan je ijsjes kopen aan vierde van de prijs: “Doos Magnums voor maar 1,22 euro”

ShutterStock
Wie met de tropische hitte van deze week zichzelf graag verwent met een ijsje, heeft geluk. Volgens de leden van Promojagers België zijn er bij warenhuisketen Colruyt koopjes te doen, onder meer voor Magnums en Cornetto’s. Beheerder Gunther Devisch maakt er deze week zijn tip van voor de lezers van HLN.

Door een 1+1-gratisactie bij concurrenten Albert Heijn en Carrefour heeft Colruyt zijn prijzen voor Magnums verlaagd. Nog tot en met zondag krijg je alle verpakkingen van 6 en 8 stuks aan de helft van de prijs. Voor 6 stuks betaal je zo maar 2,62 euro in plaats van 5,24 euro. “Bij sommige filialen is de prijs zelfs nog lager”, aldus Devisch, “door een combinatie van de actie bij Carrefour en Albert Heijn. Bij Colruyt Assebroek en Brugge Sint-Pieters betaal je maar 1,22 euro. Een koopje dus!”

Korting

Voor klassieke Cornetto’s (12 stuks) geldt bij Colruyt dat je vanaf drie verpakkingen een korting krijgt van 30 procent tot en met 30 juni. Door een actie bij concurrenten Alvo, Makro en Okay (2de aan halve prijs) verlaagt Colruyt de prijs nog wat meer. Je betaalt daardoor niet 5,79 maar 3,49 euro per doos. Ter vergelijking: bij Delhaize betaal je 3,49 euro voor een doos van maar 8 stuks.

Wie reclamefolders in de bus krijgt, kan ook de speciale bon van Colruyt gebruiken die daarbij zat. Die geeft nog recht op 3 procent extra korting.

Opgelet, het gaat hier om rode prijzen van Colruyt. Dat zijn prijzen die aangepast zijn door acties van concurrenten in de directe omgeving. Zorg er dus voor dat de vestiging waar je binnenstapt, in de buurt ligt van de concurrent(en) in kwestie. Je kan dat checken op MyColruyt (site of app), maar moet je dan wel eerst aanmelden.

En nog een extra tip: mocht Colruyt door zijn voorraad zitten, vergeet dan de oorspronkelijke acties niet waardoor de keten zijn prijzen aanpaste. Ook bij Albert Heijn, Carrefour, Alvo, Makro en Okay zijn dus zaakjes te doen.

Lees ook: PROMOJAGERS SUPERTIP. Blokker wordt Mega World en houdt uitverkoop: “Meer dan 150 euro korting gekregen”

Bekijk ook:

PROMOJAGERS. Zo vind je vanzelf kortingscodes in webshops

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ingrid grieten

  Dat is de normale prijs in Nederland.

 • Werner Heremans

  Die van den Aldi zijn even lekker en altijd spotgoedkoop.Ik hoef geen merken waarvoor veel reclame wordt gemaakt.

 • Willy Lammens

  En wat kost een doos als je er maar 1 koopt ?

 • Bernd Vaes

  5 € of 6€ voor een doos? Amaai, dat is 200 tot 240 BEF. Stel je voor, dat men zoveel BEF zou vragen, als de BEF nog currant was!

 • Rik Duyvejonck

  Pff in de Auchan is het maar 1€20 voor 8 magnums.Altijd!