PROMOJAGERS SUPERTIP: deze supermarktketen betaalt een hele reeks producten 100% terug

ShutterStock
Wie graag winkelt maar niet graag zijn portemonnee opentrekt, moet momenteel bij Carrefour zijn. Toch als we de leden van Facebookgroep Promojagers België mogen geloven, die de strafste kortingsacties met elkaar delen. De supermarktketen betaalt een hele reeks producten voor 100% terug en daarom maakt beheerder Gunther Devisch er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.be.

De actie waar alles om draait zijn de Cashback Days. Van 25 tot 29 september krijg je een hele reeks producten helemaal terugbetaald. En de actie wordt nog een keer herhaald (met andere producten) van 9 tot 13 oktober. Het gaat onder meer om Yakult Light, bioboter van Balade, Luikse Siroop met abrikozen, spuitwater van Perrier met komkommer en frietjes van McCain.

Eenvoudig

“Het systeem is heel eenvoudig”, aldus Devisch. “Eerst schrijf je je in op www.cashbackdays.be en deel je je persoonsgegevens en het rekeningnummer waarop het geld gestort mag worden. Daarna krijg je een mail met een link om je deelname te bevestigen. Vervolgens kan je de producten aankopen bij Carrefour Hypermarket, Carrefour Market of online. Achteraf wordt het betaalde geld teruggestort op je rekening.”


Devisch waarschuwt wel dat het een beetje zoeken is naar de producten in de winkel en dat je per gezin maar één product van elk mag kopen. De actie geldt ook maar zo lang de voorraad strekt.

Maar daar houdt het niet op. “Bij Carrefour Hypermarket loopt er ook een Gratis Festival”, gaat Devisch verder. “Je kan die acties combineren. Bij heel wat producten geldt 1+1 gratis of 2+2 gratis. Onder meer bij Dash pods, allesreiniger van Mr Proper, Bref WC-gel, Boursin en Maes Radler. Tot en met 30 september zijn ook de promoties van de vorige folder nog van kracht. Het gaat onder meer om frietjes van McCain (1+1), Spa Rood (1+1), Carolin (1+1) en tandpasta van Colgate (1+1).”

Hyper Deals

En dan hebben we het nog niet over de 2-wekelijkse Hyper Deals gehad. “Die actie lijkt een beetje op het Gratis Festival”, aldus Devisch. Voor ananassen geldt bijvoorbeeld 1+1 gratis, voor Dove douchegel of deo 2+2 gratis en voor chipolata en merguez zelfs 7+7 gratis.

“Gebruik ook je Bonuskaart en spaarpunten”, geeft Devisch nog mee. “Wie 500 punten bijeen gespaard heeft, krijgt een kortingscheque van 5 euro.”
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Mark Peeters heeft gelijk. Promo op producten die men weinig of niet koopt. De vogelvangers met hun grote netten die hadden in de tijd ook lokvogels.

 • Jennifer Peeters

  Gisteren bij Carrefour nog Dash platium pods gekocht. 1 + 1 gratis. Als je die producten gebruikt en je bent niet te lui om prijzen te vergelijken, dan kan je nog veel voordeel doen!!

 • Michael Vranckx

  Verbied al dat gedoe met bonnetjes en klantenkaarten. Zet de juiste prijs erop en geen gezijk en discussie meer aan de kassa. Sta maar achter iemand aan te schuiven die daar een hoop bonnetjes tevoorschijn toont waarvan er al vervallen zijn of produkt niet klopt etc

 • Hans Van Tilburg

  'Je deelt je persoonsgegevens en je rekeningnummer.' Dat lijkt me al risicovol.

 • jan van dijck

  Voordelen bij carrefour , ja laat mij niet lachen !! Dat is de duurste winkel die er is en mijn persoon gegevens en rekeningnummer geef ik niet zomaar en zeker niet aan zo iets !! Als ze is meer korting coupons geven dat zou beter zijn , daar ben je zeker van en coupons die je overal kunt gebruiken !