PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze ketens gaan voluit voor koppelverkoop: “65,99 euro betaald voor drie paar schoenen in plaats van 304,95 euro”

ShutterStock
De sperperiode voor de solden (die dit jaar op 1 augustus beginnen door de coronacrisis) is gestart, maar dat betekent niet dat je nu al geen koopjes kan doen volgens de leden van Promojagers België. Winkels voor kleding, schoenen en lederwaren mogen dan wel geen prijsdalingen aankondigen, koppelverkoop is wél toegestaan en daar doen enkele ketens voluit aan mee.

“De leden van onze Facebookgroep hebben de afgelopen dagen al flink hun voordeel gedaan”, aldus beheerder Gunther Devisch, die van de koppelverkoop deze week zijn supertip voor HLN maakt.

Outlet

Kledingketen JBC organiseert op 3, 4 en 5 juli een outlet in de Expo in Waregem. “Je vindt er kleding uit de zomercollectie voor prijzen van 1 tot 20 euro”, aldus Devisch. “Voor wie West-Vlaanderen te ver is: in de gewone winkels van JBC zijn ook al kortingen te scoren van 70 procent. Zo liet een van onze leden weten dat hij 15 euro betaalde voor vier truien. Dat is amper 3,75 euro per stuk.”

RV

Ook bij kledingketen H&M kan je volgens Devisch genieten van koppelverkoop. “Inge K. uit onze groep kreeg op het einde van de rit meer korting dan wat ze moest betalen. Ze gaf 101,86 euro uit en bespaarde maar liefst 105 euro”, vertelt hij.

Iets soortgelijks maakte Ann V. mee bij kledingketen C&A. Zij kocht bijna 20 stuks en zag haar rekening dalen van 242 naar 103 euro. “Er waren jassen van 3, 5 en 9 euro”, getuigt ze. “Als je ze mooi vindt en je maat is er nog, dan is het echt een koopje”, klinkt het.

Ook Bel&Bo doet aan koppelverkoop. Nadine P. spaarde er 42 euro uit en betaalde maar 78,76 euro aan de kassa. “Ze waren alles nog aan het labelen, maar waren heel behulpzaam om te tonen wat er afgeprijsd was”, vertelt ze. “Mijn kleinzoon heeft weer een gevulde kleerkast.”

Schoenen

Dringend nood aan nieuwe schoenen? Dan moet je volgens Promojagers België naar Torfs. “Er zijn kortingen tot 70 procent vanaf twee stuks”, aldus Devisch. “Katy H. deed er flink haar voordeel. Ze betaalde maar 65,99 euro voor drie paar schoenen in plaats van 304,95 euro. Dat is een enorme korting van 238,96 euro.”

En ook bij Brantano zijn zaakjes te doen. “Daar gelden kortingen tot 60 procent”, aldus Devisch, “bij aankoop van twee artikelen, waarvan er één een kortingskaartje heeft.”

Voor alle info over de koppelverkopen heeft Promojagers België een speciaal topic in de groep. Dat vind je hier.

Lees ook: Van de truc met de uitverkochte artikelen tot de verborgen kortingscodes: met deze 7 tips en tricks haal je het maximum uit online shoppen

Bekijk ook: 

PROMOJAGERS. Zo vind je vanzelf kortingscodes in webshops

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • raf peeters

  Juist Yovanni Rochus ,afgedragen kleding wordt gesorteerd en wat nog goed is komt zelfs terug in de handel en op sommige momenten gaat er zelfs nul naar derde-wereldlanden maar dient het als grondstof(synthetisch kledij) voor andere zaken te maken of echte vodden voor papierproductie.De wereld wordt zowat van bedrogen en inderdaad duurzaamheid,wij droegen schoenen en nadat ze 5 x de schoenmaker waren gepasseerd werden ze eerst afgedankt ,nu kopen ze gewoon nieuwe.

 • Yovanni Rochus

  Volledig akkoord met Raf Peeters. Jammer ook dat het altijd om 'dikke kortingen' gaat, mensen worden letterlijk aangespoord om méér en méér kleren te kopen. Duurzaam is het niet. Velen dumpen hun oude keren voor 'het goede doel' en steken ze in de kledingcontainer. Helaas gaat er maar 1 procent ervan naar de derdewereldlanden, de rest is bedoeld om pure winst te maken. Zoek het alstublieft op. 'De miljoenen business achter uw afgedankte kledij'.

 • raf peeters

  De 65.99€ is dan ook de "normale" prijs en denk niet dat ze daarop geen winst maken,al andere daarboven zijn gewoon woekerwinsten en deze koopjes zijn ook maar alleen mogelijk omdat ze de overtollige waar niet aan de straatstenen kwijt geraken.

 • Dirk Peeters

  Die fantastische korting bij Torfs was waarschijnlijk voor plastiekschoenen. Voor meisjessandalen van Geox (goede kwaliteit) was de korting maar 10%. Dan hebben we betere zaken gedaan bij Brantano (50%).

 • Geert Vander Heyden

  Zo ziet ge maar hoeveel je teveel betaalde het hele jaar, want in België mag je niet met verlies verkopen.