PROMOJAGERS SUPERTIP: bij deze supermarkt krijg je hele zomer dubbele kortingen

ShutterStock
Deze zomer moet je voor indrukwekkende kortingen bij warenhuisketen Colruyt zijn, volgens de leden van Facebookgroep Promojagers België. De hele vakantie lang worden de kortingen op een steeds wisselend assortiment van producten verdubbeld. “Iedereen spreekt erover in onze groep. Ik zag mensen die voor een kar ter waarde van 66 euro maar 28 euro betaalden, voor een kar van 104 euro maar 34 euro en voor een kar van 118 euro amper 58 euro”, vertelt beheerder Gunther Devisch, die er deze week dan ook zijn supertip van maakt.

Met meer dan 106.000 zijn ze intussen, de leden van Promojagers België. In hun Facebookgroep delen ze de interessantste promo’s en kortingen. Elke week haalt Gunther Devisch daar voor de lezers van HLN.be de opmerkelijkste actie uit. Deze keer moet je ervoor naar Colruyt.

Verzorgingsproducten

“Met hun dubbele zomerkorting kan je echt slagen doen”, aldus Devisch. “Een korting van 33% wordt er bijvoorbeeld een van 66% en een korting van 20% wordt 40%.”


Deze week gaat het om een heel gamma aan verzorgingsproducten. Nog tot en met zondag kan je onder meer koopjes doen op doucheproducten, tandpasta en deo, zowel in de winkel als online. Het enige wat je ervoor nodig hebt is je Xtra-kaart. (lees hieronder verder)

Deze klant betaalde dankzij de dubbele zomerkorting 28,06 euro in plaats van 66, 81 euro.
RV Deze klant betaalde dankzij de dubbele zomerkorting 28,06 euro in plaats van 66, 81 euro.

“Er is wel een voorwaarde”, aldus Devisch. “Je kan normaal gezien maar één korting krijgen per kasticket. Maar niet elke vestiging is daar zo streng op. Je kan natuurlijk ook verschillende keren afrekenen. Ook leuk om weten: je kan cumuleren. Als je toevallig nog een kortingsbon liggen hebt voor een van de betrokken producten, gaat die korting er ook nog eens af.”

Zonneproducten

Om een idee te geven: deze week kan je dubbele kortingen krijgen op onder meer handzeep van Dettol (66%) en producten van Gliss Kur (66%), Schwarzkopf (66%), Syoss (50%), Tahiti (40%), Rexona, Fa en Nivea (dat ook nog eens een rode prijs heeft). Voor deo’s is het een korting van 50% (vanaf 3 stuks). Er staat ook een reeks van zonneproducten in de aanbieding, met 40% korting. Net als een reeks producten voor de vaatwas en de wasmachine (tussen 30 en 40% korting). Een overzicht van alle producten vind je hier.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK VAN BRUSSEL

  Normaal moet de kassier de bonnen en desbetreffende artikelen controleren. Als hij dertig potten mayonnaise met kortingbon koopt is dat zijn zaak. Al de bonnen gaan van de rekening. De leverancier betaald en controleert of het totaal van de bonnen overeenkomt met de verkochte artikelen. Grote partijen die plots verdwijnen ? Hoogstwaarschijnlijk een nachtwinkel !

 • raf peeters

  Ga in Duitsland winkelen en je hebt heel jaar korting ,overigens twee voor de prijs van een zegt maar alleen dat de producten (een tube tandpasta) nog de helft te duur is omdat hoe je het ook camoufleert de tweede ook betaald moet.Vaak zijn die dubbel pakketten duurder dan dat je ze per stuk koopt ,vooral scheermesjes,deo's per 2 of 4 verpakt en als je dan prijs enkel maal vier doet kom je goedkoper uit dan een zogenaamde spaar pak,wat in Duitsland verboden is.Waar zit testaankoop?.

 • Hilde Peeters

  waar ik me aan erger met die promo jagers in de week was er in de supermarkt iemand een stand aan het maken met mayonaise. met kortingsbonnen toen ik later terug kwam en die persoon ook weg was waren de bonnen allemaal afgescheurd .Dit is steeds vaker. ze kunnen beter die kortingen op een kaart van de winkel zelf geven kan tenminste iedereen ze gebruiken. Dan die promojagrs wat doe je trouwen met 30 potten van hetzelfde.

 • rudy de neef

  @ benoit achten , dergelijke acties worden betaald door leveranciers , invoerders en fabrikanten , de winstmarges in de supermarkten liggen in België niet hoog

 • Benoit Achten

  Dan moet je niet vragen hoe hoog de winstmarges liggen....