Priorpostzegel vanaf volgend jaar 21 procent duurder

Photo News

Bpost mag vanaf 1 januari zijn tarieven voor brieven en pakjes voor particulieren en kleine professionals verhogen. Daardoor gaat de prijs van een prior postzegels omhoog van 1 naar 1,21 euro, terwijl een gewone postzegel 1,01 euro per stuk zal kosten. Dat melden bpost en telecomwaakhond BIPT, die het licht voor de prijsverhoging op groen zette.

Overzicht van de prijsstijgingen sinds 2008:
84 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Emi De graeve

  dat is een verhoging van meer dan 8 oude Bef... We mogen niet meer in franken tellen omdat we ons niet bewust zouden zijn van de stijgingen. Ik doe het wel en sta telkens versteld. Ik verstuur mijn post van over de grens want dat is goedkoper :-)

 • rolle DeMuyl

  ik heb onlangs papieren aangetekend verstuurt naar de verzekering deze zijn net geen 2 weken onderweg geweest en dit vinden ze normaal omdat het druk (?) was

 • Bertrand Janses

  Bert Janses: € 1,21??? Ik betaal minder voor een brief van Duitsland nààr Belgie, en onze postbussen worden leeggehaald van maandagmorgen tot zaterdag om 18.00h!!!

 • Raoul Rouma

  Minder brieven en dan maar de portiekosten verhogen met 21%, op die manier is het wel heel gemakkelijk. Mijn pensioen is ook onderhevig aan uw beleid dus kan dan ook mijn inkomsten op pijl gehouden worden mits een toeslag van 21%? Meer betalen en minder dienstverlening, moeilijk kan het niet zijn zo een bedrijf te leiden en er dan nog dik voor betaald worden ook.

 • Bert Verbist

  Je kan je pakjes nu al beter zelf gaan brengen binnen bepaalde straal, is goedkoper, is 1000% betrouwbaarder, en is veel sneller. Bpost is zichzelf de das aan het omdoen.