Nooit meer strijken! Dit toestel klaart de klus voor jou in 3 minuten

De 'Effie' kan tot wel 12 kledingstukken per keer verwerken
rv De 'Effie' kan tot wel 12 kledingstukken per keer verwerken
Strijken is voor veel mensen een vervelend karwei. Voor hen is er uitstekend nieuws. Strijkmachine Effie kan voortaan deze lastige klus klaren. En nog snel ook!


De Britse uitvinders Rohan Kamdar en Trevor Kerth hebben een apparaat ontworpen dat wel 12 kledingstukken per keer kan verwerken. Het gadget is zo groot als een kleine kast en neemt dus niet al te veel plaats in.

Ingewikkeld is het blijkbaar allemaal niet. Je doet wat water in het apparaat en eventueel wat wasverzachter. Daarna hang je de kledij op kapstokken in het toestel. Drie minuten later komen ze er gestreken weer uit.

Het prijskaartje is wel navenant: 699 Britse pond (of omgerekend zo'n 780 euro). Vanaf maart 2018 kan je een bestelling plaatsen.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dominique Bienstman

  Prijs valt mee want heb nu een andere stoomstrijkplank en ws meer dan 1000€ en miet het nog steeds zelf doen

 • ANN LIMBOS

  Ik wil dat, en ook nog iets wat poetst en kookt.

 • Saartje van de Linde

  Het hemd is al zo goed als gestreken als het erin gaat. Ben benieuwd hoe het eruit komt als het echt gekreukt is bij de start... (kraag, mouwen, bij de knopen,...)

 • Kurt Laes

  De meest belangrijke vraag. Verdwijnen er ook sokken in of niet?

 • Jos De Nies

  Alleen voor hemden? En plooit het de boel ook op?