Exclusief voor abonnees

Nooit meer keuzestress dankzij je complete wijngids op 1 plek

In onze wijngids zijn wijnen uit 7 supermarkten opgenomen. Kies je winkel en kleur en je ziet in één oogopslag alle voorgeproefde wijnen.
Shutterstock In onze wijngids zijn wijnen uit 7 supermarkten opgenomen. Kies je winkel en kleur en je ziet in één oogopslag alle voorgeproefde wijnen.
Het aanbod aan wijnen in onze supermarkten is zo overweldigend dat je elke keer veel te lang aan de wijnrayon staat te treuzelen. Dankzij onze wijngids heb je voortaan altijd en overal een sommelier op zak. Geef in de gids de supermarkt in, de gewenste kleur en je ziet in één oogopslag de flessen die werden geproefd en goedgekeurd door onze huissommeliers. Het aantal sterren, de prijs en bijkomende informatie zoals bij welk gerecht de fles past, geven je alle handvatten om de juiste keuze te maken. De wijngids wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontdekkingen. 

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc LInden

    Wijn...ga naar een wijnstreek, bij locale boeren, proef koop en drink

  • Katty Vermeylen

    Spijtig dat de rosé er nog niet in staat...