Na Zeeman komt nu ook Aldi met eigen merkshirts: met River, Buval of Golder Power op je T-shirt naar de festivals

Een T-shirt van River of van Buval, het zijn maar enkele van de voorbeelden van de ‘festivALDIshirts'.
Aldi Een T-shirt van River of van Buval, het zijn maar enkele van de voorbeelden van de ‘festivALDIshirts'.
Altijd al willen rondlopen in een T-shirt met daarop je favoriete Aldi-merk, zoals River of Buval? Dan kan je deze week terecht in je lokale filiaal. De keten lanceert namelijk een collectie ‘festivALDIshirts’.

Nu de jongeren stilaan de laatste examens aan het afwerken zijn, verschuift hun aandacht richting de festivals. Bijpassende kledij mag natuurlijk niet ontbreken”, zegt de winkelketen. "We zijn trots op onze merken, die een grote naambekendheid hebben en van hoge kwaliteit zijn.”

De shirts, met de merken River, Buval, Olé en Golden Power, zijn vanaf zaterdag in de ongeveer 450 Belgische winkels verkrijgbaar in twee modellen voor mannen en voor vrouwen, en kosten 4,99 euro per stuk.

Begin deze maand lanceerde Zeeman ook al een eigen kledinglijn met bijvoorbeeld een blauw-gele sweater met het Zeemanlogo, badslippers met ‘Zee’ en ‘Man’ en een heuptasje met het logo van de keten.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tomas Hulsmans

  "T-shirts met reclame op moet je krijgen, niet kopen." Loopt zelf wss rond met Superdry, tommy hilfiger of godweet welk ander merk erop..

 • Elle Devee

  Zou gratis moeten zijn.

 • Gerard Braeckmans

  T-shirts met reclame op moet je krijgen, niet kopen.

 • romy verhove

  Begrijp ik niet om reclame te maken moet je dit niet kopen dan zouden ze het beter weggeven!

 • Yovanni Rochus

  @Edith Ik zou het graag nog willen kopen!