Met deze apps regel je je geldzaken het best: ze maken je leven een pak makkelijker

BELGA
Dringend nood aan een overzicht om te weten te komen waarom er op het einde van de maand zo weinig overblijft van uw loon? Of bent u net benieuwd naar hoeveel u de komende weken nog kunt uitgeven? Op reis met vrienden en geen zin om alle bonnetjes bij te houden? Met de juiste apps is dat in een handomdraai geregeld.

Bancontact-app

• Wat? De mobiele app die van uw smartphone een portefeuille maakt waar u altijd mee kunt betalen, zonder cash geld op zak te hebben. De Bancontact-app is ook geïntegreerd in de apps van de meeste banken (Belfius, BNP Paribas Fortis, Fintro, Hello Bank, ING en KBC) of wordt erdoor ondersteund.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jaak Meyers

  Geld is vies. Mensen wassen hun handen niet na toiletbezoek, keuteren in hun neus en halen wax uit hun oren. En dan gaan ze met hun vieze vingers rommelen in hun centjes en briefjes. Weg met cash geld!

 • Freddy De Vos

  Dit is alles behalve de toekomst! Smartphones zijn alles behalve veilig (hetzelfde voor banken). Dus mocht dit ooit verplicht worden, haal ik mijn geld van de bank!

 • Lucas Botterman

  Yvan Lissens. Misschien wel klaar voor maar gewoon niet willen meedoen aan al die hypes die op ons afgestuurd worden. Wie mij verplicht om via zo'n ding te betalen of te bankieren verliest mij en daar ben ik zeker van velen als klant.

 • Jan Harmsen

  Cash geld is het enige goede geld.

 • Yvan Lissens

  Wim dury. Helemaal eens met die stelling. Aan de andere kant zit er wel een addertje onder het gras als mensen ondoordacht met de mogelijkheden van een smartphone omgaan. Aan bepaalde reacties te zien, zijn er nog een hoop mensen niet klaar voor.