Met deze apps regel je je geldzaken het best: ze maken je leven een pak makkelijker

BELGA
Dringend nood aan een overzicht om te weten te komen waarom er op het einde van de maand zo weinig overblijft van uw loon? Of bent u net benieuwd naar hoeveel u de komende weken nog kunt uitgeven? Op reis met vrienden en geen zin om alle bonnetjes bij te houden? Met de juiste apps is dat in een handomdraai geregeld.

Bancontact-app

• Wat? De mobiele app die van uw smartphone een portefeuille maakt waar u altijd mee kunt betalen, zonder cash geld op zak te hebben. De Bancontact-app is ook geïntegreerd in de apps van de meeste banken (Belfius, BNP Paribas Fortis, Fintro, Hello Bank, ING en KBC) of wordt erdoor ondersteund.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jaak Meyers

  Geld is vies. Mensen wassen hun handen niet na toiletbezoek, keuteren in hun neus en halen wax uit hun oren. En dan gaan ze met hun vieze vingers rommelen in hun centjes en briefjes. Weg met cash geld!

 • Freddy De Vos

  Dit is alles behalve de toekomst! Smartphones zijn alles behalve veilig (hetzelfde voor banken). Dus mocht dit ooit verplicht worden, haal ik mijn geld van de bank!

 • Lucas Botterman

  Yvan Lissens. Misschien wel klaar voor maar gewoon niet willen meedoen aan al die hypes die op ons afgestuurd worden. Wie mij verplicht om via zo'n ding te betalen of te bankieren verliest mij en daar ben ik zeker van velen als klant.

 • Jan Harmsen

  Cash geld is het enige goede geld.

 • Ed Leviud

  Ik heb nooit van m’n leven cash geld bij. Vanaf m’n 12 jaar had ik een jongerenrekening met een bankkaart. Nu 30 jaar later betaal ik via m’n smartphone of de kaart waar mogelijk. Zelfs spullen die ik 2dehands verkoop worden via de bankcontact app betaald. Waarom zou je in de middeleeuwen blijven leven?