Ga naar de mobiele website
^ Top

Maserati of Hummer op de kop tikken? Dat kan binnenkort bij FOD Financiën

Fin shop
De Fin Shop van de FOD Financiën organiseert op 5 september om 10 uur in Brussel een openbare verkoop van voertuigen. In totaal 61 wagens, onder meer een Maserati en een Hummer, worden te koop aangeboden, naast 10 bestelwagens, 7 moto's, 11 bromfietsen en twee aanhangwagens.

De voertuigen zijn afkomstig van gerechtelijke inbeslagnames of goederen die bijvoorbeeld door de politie werden gedeklasseerd, legt Florence Angelici, woordvoerster van Financiën, uit. De exacte oorsprong van de voertuigen kan nooit gegeven worden, preciseert ze.

Kandidaat-kopers voor deze verkoop moeten zich op 4 september inschrijven in de Fin Shop Brussels, Tweedekkerstraat 126 in Haren. Die dag worden er ook bezichtigingen georganiseerd. Dit soort verkopen wordt eens per maand georganiseerd.

Alle informatie op finshop.belgium.be.Fin shop
Fin shop
Fin shop
Fin shop
Fin shop
Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • jean petermans

  Maar zonder enige vorm van garantie die de overheid wel zelf oplegd aan de professionals, goed bezig

 • Valentin Valmont

  Alleen interessant voor handelaren. En dan nog. Je weet nooit wat je koopt. Je kan de auto's niet starten of testrit mee maken.

 • steven vanzurpele

  Die auto's hebben meestal maanden/jaren stilgestaan in het teken van gerechterlijk onderzoek. Ik denk dat je best gaat kijken voor je online wil bieden

 • Stc Stc

  Eerst krijgt de politie en hooggeplaatste de kans voor die auto's te kopen en dan handelaren, voor de gewone mens blijft der ni veel van over miss een fiat panda.

 • danny achten

  Da is om te zorgen dat ze die zelf kunnen kopen . Doen ze al jaren

Meld een bug