Exclusief voor abonnees

Luc Bellings proeft steak tartaar en is schroeiend kritisch: “Het meest onappetijtelijke slaatje van de zomer”

Steak tartaar bij Dali in Koksijde.
Jan De Meuleneir/Photo News Steak tartaar bij Dali in Koksijde.
Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de Belgische kust terug. Zeven zaterdagen, vijfendertig nieuwe restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: steak tartaar.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jean-Pierre Van Lier

    Aan de kust, in Koksijde, een restaurant waar je smakelijk kunt eten en voor een degelijke prijs, ga dan naar de Mozart. Ik ga er al sinds 2001, en nog nooit ontgoocheld geweest.

  • Thomas Kempenland

    Wie is Luc Bellings?? een masterchef, bbq held of wat heb je tegenwoordig allemaal

  • Tina Colpaert

    Heb nooit begrepen wat mensen vinden aan zn bord rauw vlees culinair is het in ieder geval niet en zal het niet worden daarvoor moet je geen chef zijn!

  • Rudi Bollaerts

    In een toeristisch gebied moet je niet gaan eten het is er meestal overal slecht dat zullen de meesten toch wel weten binnenland -buitenland maakt niks uit ze redeneren het zijn toch maar toeristen en ze komen toch meer ene keer ,blijf weg uit al die zaken.

  • dirk claeys

    bron van diaree en infectie;s wie eet nu steak tartaar op restaurant?