Exclusief voor abonnees

Luc Bellings proeft sliptongetjes: “Aan dit bord heb ik niet voldoende, wie hier honger heeft, eet zelfs die slechte frieten nog met plezier op”

Jan De Meuleneir/Photo News
Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de Belgische kust terug. Zeven zaterdagen, vijfendertig nieuwe restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: solettes meunière. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:




34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dick De Zeure

    Geef mij maar een goed Chinees restaurant.Lekker en altijd meer dan genoeg voor een betaalbare prijs!

  • Anne Liesje

    Raar dat Bellings, die zelf failliet is gegaan met zijn "restaurant", hier op HLN zijn zeg mag doen en andere eetgelegenheden komt afbreken.

  • De Rekwisiet

    Dankzij dit soort pipos is de horeca om zeep. Wat interesseert het mij wat die Luc Bellings schrijft. De wereld loopt vol van wanabees als hij, Piet Huyzentruits en Jeroen Meus dat niet eens op n veilige manier toont hoe je de patatjes moet afgieten

  • marijke boulet

    Ben ooit bij Luc Bellings gaan eten , 225 eur voor 2 personen en mijn partner en ik hadden ook niet genoeg gegeten waren allemaal kinder porties . Luc kan dus maar beter zwijgen over "te kleine porties "

  • Francinne Declerque

    De roofhoreca aan de kust bakt er letterlijk niks van. Veel geld vragen voor povere gerechten, klantonvriendelijk en te duur. Ze rekenen op toeristen die 1 keer komen eten dus kwaliteit hoeft niet.