Exclusief voor abonnees

Luc Bellings proeft kerststronken: “Laat deze ijstaart gerust waar ze thuishoort: in het vriesvak. Dit is industriële rommel”

Sterrenchef Luc Bellings selecteert uit 10 kerststronken zijn absolute aanraders én afraders.
Sterrenchef Luc Bellings selecteert uit 10 kerststronken zijn absolute aanraders én afraders.
Naast zijn aan- en afraders van kerstingrediënten uit de supermarkt reserveert sterrenchef Luc Bellings een speciale plaats voor dessertstronken. Welke ijstaart zet je gerust op je feesttafel en welke zijn absoluut te vermijden? “De vorm is veel feestelijker dan de banale smaak.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • André Van der Poorten

    Die van den Aldi smaken mij toch !

  • Huub Lemmens

    Maar tenminste wel betaalbaar voor Jan modaal

  • Benny Coomans

    maw alleen wat veel geld kost is lekker en goed, wel meneer Bellings nodig ons eens allemaal uit in je restaurant om te komen proeven wat echt lekker is

  • Frans Dedokker

    De meeste bakkers verkopen tegewoordig zelf industriële rommel, ingevrozen droge rommel aan woekerprijzen!

  • ben peeters

    Dat hem zelf leert koken