Loop geen enkele korting meer mis met dit nieuwe Belgische platform

askoli.net
Loop nooit meer een korting mis, dat lijkt het uitgangspunt van AskOLI.net, een nieuw Belgisch platform dat op maat 25 verschillende voordeelprogramma's weergeeft waar u mogelijk voor in aanmerking komt. 

Via uw werkgever, of als klant verbonden aan een bank, ziekenfonds, supermarkt of pechverhelpingsdienst hebt u vaak recht op heel wat kortingen. Het is alleen moeilijk om die allemaal te onthouden. AskOLI.net wil daar iets aan doen.

Indien u daar de toestemmming voor geeft, zal de website u telkens wijzen op de voordelen via een stukje software in uw zoekmachine, zo meldt de VRT-nieuwsdienst.  Een filmpje op de AskOLI-site laat zien hoe het werkt. Wie bijvoorbeeld via Google of Bing een nieuwe elektrische fiets zoekt, ziet het uil-icoontje met de respectievelijke korting opduiken bij de zoekresultaten. AskOLI.net is ook verkrijgbaar als app.

 Oprichter Luc Jacobs hield een steekproef en kwam tot de conclusie dat 93 procent van de kortingen niet wordt verzilverd. In het Eén-magazine 'De Markt' maakte hij duidelijk dat hij met zijn gezin zelf op een jaar tijd bijna 600 euro heeft uitgespaard. Het bedrijf zegt zich strikt te houden aan de strenge nieuwe Europese privacyregels. De gratis versie van AskOLI.net komt met advertenties. Een betalende versie kost 1 euro per maand.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ingrid grieten

  Alles over de grens kopen en via buitenlandse webshops is een jaarlijkse besparing van duizenden euro en niet die schamele 600 euro.

 • Dimitri Seys

  Werkt langs geen kanten...

 • Van Eersel Guy

  Zeker bedrog

 • Bernard Aelvoet

  Te mooi om waar te zijn. Hier zit héél duidelijk weeral bedrog in. Laat jullie niet vangen mensen.