Lidl roept woksaus Mama Cariba terug door fout op etiket

Lidl roept de “Caribische Woksaus - Roti Kip” van het merk Mama Cariba terug.
RV Lidl roept de “Caribische Woksaus - Roti Kip” van het merk Mama Cariba terug.
Supermarktketen Lidl roept de "Caribische Woksaus - Roti Kip" van het merk Mama Cariba terug, wegens de aanwezigheid van het allergeen selderij, dat niet vermeld wordt op het etiket. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend in samenspraak met het Federaal Voedselagentschap (FAVV). 

Het gaat om de "Caribische Woksaus - Roti Kip" van 375 ml. De terugroeping bevat de producten met lotnummer 8108 en houdbaarheidsdatum 18-4-2019 en lotnummer 8102 en houdbaarheidsdatum 12-4-2019 die werden verkocht tussen juni 2018 en maart 2019. In de saus werd de aanwezigheid van het allergeen selderij door het RASFF aangetoond, dat niet vermeld staat op het etiket, aldus het persbericht.

"Het bedrijf Lidl België heeft in overleg met het FAVV besloten om dit product uit de verkoop te halen", klinkt het. Indien klanten allergisch zijn voor selderij, vraagt het bedrijf om het product niet te consumeren en terug te brengen naar een filiaal van Lidl België. Voor de consumenten die niet allergisch zijn, bestaat er geen gevaar.

Voor bijkomende informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantendienst van Lidl op het nummer 0800/73520. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.