Korting bij Mediamarkt: keukenrobot van 361,99 voor ... 499 euro

Twitter
Een wel erg opmerkelijke promotie deze week bij Mediamarkt: een keukenrobot van 361,99 euro staat nu te koop voor ... 499 euro. Geen korting dus, maar wel een fikse meerprijs. Hallo, Mediamarkt?

Het was een opmerkzame Twitteraar die de vreemde "promotie" opmerkte in een mailing van Mediamarkt. "Die eerlijke reclame, het is toch even wennen", merkte Mario op. Een keukenrobot van het merk Moulinex ging van de origineelprijs van 361,99 euro naar 499 euro, liefst 137,01 euro méér.

Mediamarkt zelf reageerde - ook op Twitter - snel op het voorval. In de mailing was een foutje gebeurd en waren twee cijfers van plaats gewisseld. De originele prijs van de keukenrobot bedroeg niet 361,99 euro, maar wel 631,99. Om de blunder te compenseren biedt Mediamarkt de aanbieding een dag langer aan.

In het verleden was er al eens opschudding over soldenprijzen bij Mediamarkt. Toen zorgde het automatische prijzensysteem van de keten ook al voor bizarre "promoties".
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sjonny Martero

  Heb ik ook al meegemaakt met wasmachine. Buiten de solden was hij goedkoper dan in de solden. Na mijn opmerking enkele weken later heb ik wel het verschil terug gehad. Dus was het geen solden maar normale prijs. Vertrouw ze niet meer.

 • wim rooyakkers

  Ik ben toch niet gek zeker?om bij media markt te kopen moet je echt gek zijn.opdringerige verkopers,bewakingsdienst die in iedereen een potentiële dief zien,gewoon bij de locale winkel kopen ,goed advies en service.

 • Piet Huysentruyt

  Verkopen enkel recup dat al eens gebruikt is door klant die het in garantieperiode terugbracht.

 • kris deka

  Je kan dan beter 40€ meer betalen bij vandenborre en je hebt goede service. Veel mensen denken dat mediamarkt goedkoop is. Wat in de folder staat is soms goedkoper en in hun rommelbakken in de winkel ..

 • Etienne Boeckx

  Nu plaatsen ze eens een eerlijke reclame waarbij ze laten blijken hoe ze werkelijk zijn en denken ! Is het weer niet goed