Kaas uit Delhaize teruggeroepen wegens aanwezigheid salmonella

Delhaize
Een fenegriekkaas van het merk Herbie wordt donderdag uit de winkelrekken gehaald, omdat bij een routinecontrole de aanwezigheid van salmonella is vastgesteld. Het product werd in verschillende winkels van Delhaize verkocht, zo blijkt uit een mededeling van importeur Jan Dupont en het federaal voedselagentschap (FAVV).

Het gaat om een blok kaas van ongeveer 200 gram, met lotnummer L14 319 en met 24 januari 2018 als vervaldatum. Het product werd tussen 16 en 28 november verkocht. Aan de klanten die het product in hun bezit hebben, wordt gevraagd om er niet van te eten. De kaas kan teruggebracht worden naar een winkel van Delhaize, waar de aankoop zal worden terugbetaald.

Mensen die al van de kaas gegeten en de symptomen van een salmonellabesmetting vertonen - namelijk koorts, buikkrampen en diarree - raadplegen best een arts.

Klanten die meer informatie willen, kunnen terecht bij Kaasimport Jan Dupont via info@dupontcheese.be of 0475/46.70.85.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Isabella Serluppens

    Alé , altijd wanneer de mensen al gekocht hebben gebeurt zo iets , waarom die keuring niet voordat ze dat aan de mensen aanbieden ??????????