Je kan deze nacht niet met de bankkaart betalen

photo_news
Het is vanaf middernacht tot 4.30 uur in de ochtend niet mogelijk om elektronische betalingen uit te voeren met Bancontact of met internationale kaarten, zoals met Maestro of Mastercard. Reden daarvoor is een upgrade van het netwerk van Worldline, de beheerder van de elektronische betaaldiensten.

Je zal dus niet kunnen betalen met de kaart in fysieke winkels, via webshops en in tankstations. Ook afhalingen aan geldautomaten zullen niet mogelijk zijn.

De upgrade moet volgens Woldline de continuïteit van de dienstverlening verzekeren, een optimale werking garanderen en het serviceniveau permanent verbeteren.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Albert Hendrix

  En dan willen zoals in Denemarken met cash geld betalen afschaffen,wat als de stroom uitvalt of het systeem plat ligt zoals regelmatig gebeurt.

 • raymond van der craen

  Wat een gezeur hier. Is dit nu een ramp dat je een nachtje je kaart niet kunt gebruiken. Wel klagerslever dan jullie kaart in en betaal terug met baargeld en doe terug papieren overschrijvingen.

 • Rony Schouteere

  Dat noemt men dan de vooruitgang van de informatiesnelweg. Meer en meer ook daar files..... of zou het aan de uitstoot van de diesels liggen. De regering moet boetes opleggen voor iedere vertraging van betalingen.....

 • Filip Francois

  Bitcoin heeft een up-time van 99.99% since z'n lancering 8 jaar geleden... De toekomst is hier, vergeet die oude systemen en verdiep jezelf eens in nieuwe technologieën, Litecoin, Bitcoin, Monero, etc...

 • Stefanie van Dijk

  En deze melding is van 23:01, kon dat niet wat eerder?