Hoe tevreden ben jij over je bank?

Kos
De manier waarop banken met hun klanten omgaan is de voorbije jaren sterk veranderd. Voor sommige mensen verdient dat applaus, voor andere niet. Hoe tevreden jij bent van jouw bank, dat willen we dan ook graag weten. Zo help je mee aan een algemene betere dienstverlening bij de banken. Wie de enquête invult onderaan het artikel, maakt bovendien kans op een iPhone X.

Ongeacht de som geld die je bezit, om de bank kan je maar moeilijk heen. Iedereen heeft wel ergens een zichtrekening lopen en vaak ook een spaarrekening en een pensioenspaarplan. En net zoals de meeste Belgen klop je waarschijnlijk vroeg of laat ook bij de bank aan voor een lening voor een huis of een ander groot project.

Wijzigende dienstverlening

Tien jaar geleden moest je nog voor zowat elke transactie naar een plaatselijk bankkantoor. Die tijd is voorbij: je kan nu bijna alle bankzaken van thuis uit regelen. Banken worden daarbij ook steeds innovatiever. Naast de stilaan ingeburgerde home banking, kan je nu eenvoudige online verzekeringen afsluiten of beleggingsadvies inwinnen. Zo wordt het bankkantoor een plek waar je enkel nog naartoe trekt om de meest persoonlijke zaken te regelen. Mede door die afstand is het voor de banken wel wat koffiedik kijken om te achterhalen wat je werkelijk denkt over hun service. Voel je je altijd vlot en professioneel geholpen? Welke punten zijn voor verbetering vatbaar? Krijg je geen genoeg van alle digitale snufjes of gaan de huidige evoluties jou toch iets te snel?

Vul de enquête in en win een iPhone X

Op deze en andere vragen kan je een antwoord geven via een online enquête onderaan het artikel. Ze neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Op basis van jouw mening kunnen banken hun werking bijsturen. Wie deelneemt, kan in één moeite een iPhone X 64 Gb (ter waarde van 999 euro) winnen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook:

Bpost bank trekt enkele tarieven op in 2019

Goede punten voor KBC en Belfius op Europese stresstest

Apple Pay beschikbaar in België

Bronspaargids.be
42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • james vroman

  die miljarden winsten gaan nog wat stijgen veel banken rekenen 50 cent aan per afhaling /betaling vanaf 1 jan 2019 ..

 • emiel hayen

  Banken waar je nooit meer terecht kan tenzij na afspraak, overschrijvingen die niet meer in een brievenbus mogen zoals bij KBC. Proberen iedereen op elke manier aan internetbankieren te krijgen terwijl ze verzwijgen dat bij hacking en je pc niet perfect beveiligd is je geen cent v je gestolen geld terug zal krijgen. We mochten banken redden en wàt kregen we terug?

 • Jennifer Peeters

  Geef liever de mensen wat meer intrest. Maar zelf miljarden winsten maken, dat kan wel hé. Bende dieven!!!

 • Xavier Dewilde

  Isniet moeilijk banken sluiten een na een. De vraag is eigenlijk hoe tevreden over uw online bankieren en automaat!

 • josep duhamel

  kleine gangsters overvallen banken, grote gangsters runnen banken. het bankgeheim is nog enkel dat de klant niet mag weten wat de bank met zijn spaarcenten uitspookt