Hoe ontkurk je een fles wijn en schenk je in? HLN-sommelier Sepideh toont het stap voor stap

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Elke dag serveert onze sommelier Sepideh Sedaghatnia haar allerbeste tips en tricks uit de edele kunst van het wijnproeven. Zo word je binnen drie weken gewoon de beste thuissommelier van het land. In deze video toont ze hoe je een fles opent volgens de regels van de kunst én hoe je de wijn dan correct inschenkt.

Ga de uitdaging zelf aan! Maak een foto waarin jij bewijst dat je aan de slag gaat met de tips van Sepideh en stuur hem door via het Sommelier-platform.

Met de HLN Zomer Challenges maken we van België deze zomer het beste vakantieland ter wereld. De grootste namen en experts dagen je uit, jij kiest zelf aan hoeveel en welke challenges je deelneemt. Wij bundelen alle artikels, uitdagingen en foto’s van ‘Sommelier in 3 weken’ in dit dossier.

Welke 365 zouden nu echt op je bucketlist moeten staan? Ontdek het in Sepidehs boek via HLN Shop.  

Bart Leye