Gratis televisie bij elektroketen komt nu wel héél dichtbij. Heeft Krëfel al spijt?

Actie bij Krëfel.
Krefel / AFP Actie bij Krëfel.
Nog twee doelpunten van onze Rode Duivels en dan krijgen een paar duizend klanten hun nieuwe televisie van Krëfel terugbetaald. Krijgen ze het nu warm, bij de elektroketen? "Neen hoor, we zijn ervoor verzekerd", klinkt het.

Je televisie van minstens 55 inch terugbetaald- in aankoopbonnen- als de Rode Duivels meer dan 15 doelpunten scoren: met die opvallende WK-actie kwam Krëfel enkele weken geleden op de proppen. "Enkele duizenden" toestellen gingen naar eigen zeggen de deur uit, vlak voor het WK. De Belgische keten kreeg kritiek, want "wat zouden de Belgen nu ooit 16 doelpunten kunnen scoren?". Amper drie landen slaagden daar de afgelopen vier edities in: Duitsland in 2014 met 17 doelpunten en in 2010 met 16, Brazilië in 2002 met 18 goals. 

Maar nu is het dus bijna zover voor de Belgen ook, want de teller staat op 14, na de twee goals van onze Rode Duivels tegen Brazilië. Krijgen ze het bij Krëfel- en bij uitbreiding bij al die andere bedrijven die grote kortingen beloofden bij succes van onze Duivels- ondertussen al warm? Plopsaland bijvoorbeeld, gaf na elke gewonnen match 10 procent korting pér doelpunt op zijn tickets. Toch niet, want ze zijn er mooi tegen ingedekt, zo blijkt. "We zijn er voor verzekerd", klinkt het bij Krëfel. En krijgen die het op hun beurt dan niet op hun heupen van dat voetbalsucces? "Ook zij wisten waar ze aan begonnen, hé (lacht)." 

"Feit is: eigenlijk waren we er van bij het begin van de actie al van uitgegaan dat ze die 16 doelpunten wél zouden halen. De actie kadert in onze feeststrategie, sowieso wilden we iets unieks doen en dat is bij deze gelukt. Zelfs Dries Mertens wil dat zijn vrienden hun tv terugbetaald krijgen."

De Rode Duivels-actie van Krëfel.
rv De Rode Duivels-actie van Krëfel.89 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anneke Vliet

  Geweldig leuke actie van Krëfel en nu duizenden klanten blij !

 • Yvan Lissens

  Wie denkt dat hij zal moeten meebetalen aan die verzekering, nee, zo werkt dat niet. Als een verzekering in de industrie moet uitbetalen dan zit die uitbetaling vervat in de volgende premies die het betreffende bedrijf moet betalen. Bekijk het zo'n beetje als het bonus/malus-systeem van een autoverzekering.

 • Timmy Gybels

  Precies of je koopt een tv voor die actie. Echt mensen stop toch met zo zuur te zijn. Je koopt een tv omdat het nodig is en de rest is mooi meegenomen. Ten 2de zijn het aankoop bonnen dus krefel verliest gewoon de inkoop prijs van de produkten die daar mee gekocht worden. Als een tv 2000 kost is dat voor hun misschien 500 euro.

 • Willy Driesen

  corrupte verzekeraar die dit risico indekt , niet dan ?

 • MARC LENGLAERT

  Geen service bij krefel zal nooit nog iets kopen ik koop ook bij een goeie elektrozaak met goeie service en uitleg