Glas ontdekt in appelmoes van Aldi: “Breng potten terug naar de winkel”

RV
Opgelet voor wie appelmoes in huis heeft dat van de Aldi komt. Bij een controle zijn stukjes glas ontdekt in de potten. Het FAVV haalt het product uit de handel. De supermarkt roept op om de potten terug naar de winkel te brengen.

Bij een interne controle werd glasbreuk vastgesteld bij de appelmousseline van het merk ‘Queen’s jewel’, verpakt in een glazen blokaal van 720g met deksel. “In samenspraak met het FAVV heeft ALDI beslist om dit product uit de handel te halen en terug te roepen van bij de consumenten”, klinkt het. “Gelieve het product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. De teruggebrachte producten zullen worden terugbetaald.”

Het gaat om de potten met een houdbaarheidsdatum tot 18/02/2021 die tussen 6 en 28 maart verkocht werden in Aldi-winkels. Wie meer informatie wil of vragen heeft, kan mailen naar contact@aldi.be of naar quality@confilux.com, het mailadres van leverancier Materne.

Bekijk ook:

Sofie Dumont en acteur Wim Oopbrouck maken worst met appelmoes en aardappelpuree.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • raf janssens

    Eéntje voor hun "proef-het-zelf" toer over de "bewezen" betere kwaliteit van de Aldi producten?

  • Chris de Belie

    Nu zit er eens iets meer in de pot, is het weer niet goed..

  • Lieve Geyter

    Hoe komt het erin? Daar wil ik het fijne van weten was het per ongeluk of opzettelijk gedaan? Ik hoop dat het per ongeluk gebeurd is want volgens mij is jet anders toch moord op voorbedachte rade! Stel u voor je eet ervan en krijgt glas door je slokdarm dat overleef je toch niet!