Ferrari of pletwals op de kop tikken? Dat kan bij FOD Financiën

FOD Financiën
De Fin Shop van de FOD Financiën organiseert een openbare verkoop van 64 voertuigen die in beslag genomen werden. En daar zitten een paar opvallende tussen zoals een Ferrari Spider, Porsche Cayenne en zelfs een pletwals. De verkoop vindt plaats op woensdag 20 februari in het Naamse Gembloux.

De verkoop bestaat ook uit andere voertuigen zoals BMW’s, Mercedessen, monovolumes en moto’s. De voertuigen zijn afkomstig van gerechtelijke inbeslagnames of goederen die bijvoorbeeld door de politie werden verbeurdverklaard.

Kandidaat-kopers moeten zich inschrijven op dinsdag 19 februari en kunnen diezelfde dag de auto’s bezichtigen in de Fin Shop in het Naamse Gembloux. Voor de pletwals moet je wel naar depannagebedrijf Senzée in Mont-sur-Marchienne in Henegouwen.

De auto’s zijn te vinden op https://finshop.belgium.be/.

FOD Financën
FOD Financën16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • John Collart

  Veel te duur voor wat ze daar verkopen.

 • Peter Tijdgad

  FOD Financiën zijn tamelijk rijk allemaal gestolen van de burger

 • jan vanloon

  prijzen zijn hoger dan in de particuliere verkoop

 • Ronald Polutnik

  Daar zal de gewone mensen niks kunnen gaan doen , want voor zoiets zijn de rijken er als de kippen snel bij.

 • MARC NEVELSTEEN

  Ze kunnen beter die pletwals gebruiken om Brusselse regerings en parlementsgebouwen mee plat te walsen , zal zeker meer opbrengen dan hem te verkopen