EuroMillions-jackpot van 190 miljoen euro blijft op stal, Belg wint wel 5 miljoen

Photonews
De veelbesproken EuroMillions-trekking heeft gisteravond geen winnaar opgeleverd. De jackpot van 190 miljoen euro blijft dus nog even op stal. In rang twee trok een landgenoot -als enige- wél aan het langste eind. Hij of zij is nu vijf miljoen euro rijker.

Volgende vrijdag krijgt u een nieuwe kans om het fabelachtige bedrag in de wacht te slepen. 190 miljoen is trouwens het plafond, een hogere som wordt niet uitgekeerd.

Als ook dan geen winnaar uit de bus komt, volgen nog maximaal drie kansen. In de vijfde trekking gaat de jackpot immers sowieso de deur uit, desnoods in rang twee.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK RASSCHAERT

  Dit is een kansspel, geen belegging. Wie niet meedoet kan niet winnen Wie maar 1x meedoet voor 1€ kan dat wel. Aan de deelnemers om zelf te beslissen hoeveel keer en voor hoeveel geld ze wel of niet willen meedoen. Geen verplichting dacht ik? Ik speel ook mee, voor een klein bedragje, het zou maar eens moeten lukken. Dan zit ik te lachen en de kritikasters te knarsetand en.

 • Eddy Vermeulen

  Kansberekening, er zijn 139.838.160 combinaties mogelijk met euromillions. Je hebt 0,000000007 % kans om de grote pot te winnen. En toch doe ik ook al eens mee.

 • Johan Asscherickx

  Doe het eens anders , laat 190 mensen 1 miljoen winnen, t zal ook stormloop zijn in de verkoop, nog meer dan nu want dan lijkt het alsof je veel meer kans hebt...waarom eens niet uitproberen???

 • Gino Denil

  Als je een heel jaar niet speelt voor die 50 € heb je dus al 5000 € gewonnen. Op 45 jaar is dat 225000 € of een huis.

 • Paul Nachtergaele

  In plaats van het plafond op 1 miljoen € te houden en veel meer mensen te laten winnen ...