Dure benzine goedkoper, goedkope benzine en diesel iets duurder

Photo News
De maximumprijzen voor benzine en diesel veranderen morgen: benzine 95 (E10) en diesel worden iets duurder, terwijl benzine 98 (E5) een tikkeltje goedkoper wordt, meldt de FOD Economie.

De maximumprijs voor een liter benzine 95 (E10) stijgt met 3,3 eurocent tot 1,579 euro. Dat is het hoogste niveau in jaren. De maximumprijs voor de duurdere benzinesoort, benzine 98 (E5), zakt dan weer met 0,4 eurocent per liter tot 1,626 euro. Diesel tot slot mag vanaf morgen maximaal 1,571 euro per liter kosten. Dat is 1,1 eurocent erbij.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • james vroman

  de onderschepte mail van nva over het invoeren van het kilometer rijden staat op twitter te blinken ..

 • patrick joris

  uitgelekt dat nva nog steeds de kilometerheffing gaat doorvoeren lees het juist op de vlaams belang website. Dat ook nog erbij.

 • Didier BRIGLIA

  enkel verdoken belastingen hé de croo en nva!!!!! Hopelijk gaan jullie as zondag serieus de boot in bij de verkiezingen vuile graaiers!!!!!

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Een leger politici waarvan sommigen meerdere mandaten hebben dat kost geld Dat ze gans die troep eens halveerden dan hebben ze er nog meer dan genoeg. Dat zou een enorme besparing zijn.

 • DIRK RASSCHAERT

  Toen ik in 1992 mijn auto voltankte met diesel betaalde ik 500Bfr (nu 13€), toen ik vorige week mijn auto voltankte (55L) betaalde ik ongeveer 79€ (3168€). Jammer genoeg heb ik mijn loon niet dezelfde verhoging zien krijgen. En dan maar beweren dat de koopkracht omhoog gegaan is? Bende leugenaars. Vroegere kon ik sparen, nu moet ik mijn spaargeld aanspreken om rond te komen. Viva Europa!!!!!!!