Drie bieradventspakketten geproefd door onze sommelier. Dit zijn de beste

© Bart Leye
Goed nieuws voor bierliefhebbers: op 1 december mogen ze het eerste vakje van hun adventskalender openpeuteren om er hun eerste flesje bier in te ontdekken. Om dit ritueel dagelijks tot en met 24 december te herhalen. En nog beter nieuws: er zijn steeds meer zulke ‘kalenders’ op de markt. Onze biersommelier Sofie Vanrafelghem proeft de acht opvallendste bieren uit de adventspakketten van Beerwulf, Carrefour en HOPT. En ze reikt een gouden, zilveren en bronzen medaille uit.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gustaaf carpels

  Tja wijn is ook te duur als je goede wil maar je kan ook cara bier drinken he

 • Mario Bocque

  Hoe dan ook staat onze nationale drank veel te duur. Ik drink allang geen bier meer en en ga ook niet meer op café. Ik geniet nu liever thuis van een glas wijn. Inbev kocht indertijd alles op en maakte het bier peperduur. De kouwe douche zal nog wel volgen in de toekomst. Veel café's houden het amper nog staande.

 • dirk claeys

  Sorry maar volledig verkeerd! Vandaag zijn de alcoholvrije bieren samen met de andere te vergelijken en te presenteren! Want binnen 5 jaar zal ieder bier trappist te krijgen zijn alcoholvrij! Iedere week komen er nieuwe op de markt! Sportzot, carlsberg, hoegaarden jupiler .... Onze Hollanders zijn terug 10 jaar voorop in iedere winkel staan 15 soorten alcoholvrij bier in de rekken!

 • Bernd Vaes

  Tot voor enkele jaren werd Kerstmis een denderend feest, waar de ware zin van het feest in de taboesfeer geduwd werd. Nu gaat men ook de hele advent in die sfeer verdoemen. In plaats van erop te wijzen wat de diepe betekenis van advent en Kerstmis is!

 • Pascal De Groote

  Geproefd en goedgekeurd.