Exclusief voor abonnees

Dit is € 1.000 na 1 jaar waard

Steven Richardson
Rendement. Dat is het uiteindelijk streefdoel van het geld dat we niet meteen uitgeven maar op onze spaar- of beursrekening laten groeien. Dat rendement is niet voor elke investering gelijk en het is ook onvoorspelbaar. Maar terugkijken lukt wél: wat is vandaag het rendement als we precies één jaar geleden 1.000 euro zouden hebben geïnvesteerd?

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frans Peeters

  De banken maken U alles wijs en die zijn de enige die winst maken en hiervoor weinig belasting terug geven

 • John Stahl

  Als je 500 Euro wil vergokken, dan zou ik put options op Tesla kopen. In het slechtste geval ben je alles kwijt. In het andere verveelvoudigt uw ingezet bedrag. Wegens de slechte reputatie van Tesla zijn de nieuwe puts wel aan het dalen.

 • Naomi Beal

  Michaël Van Droogenbroeck Heb je je eigen foto verkocht om zulke artikels te laten schrijven en nog maar eens de mensen te bedriegen door te beleggen in wat! In rendement die laag ligt wie willen jullie iets wijsmaken, je wordt er alleen armer van. Dit is voor de rijken die hun geld kwijt kunnen niet voor de kleine spaarder of moeten jullie gewoon alles hebben, dieven!

 • annie laureys

  pffffffff

 • heiko werner

  Belegingskosten zijn hoger dan winsten. De beste Belegingskosten is een eigen huis damet je later geen huur moet betalen als je in pension gaat.