Diesel vanaf morgen weer duurder

Photo News
Diesel en lpg worden vanaf morgen weer duurder. Dat meldt de FOD Economie. Een liter diesel (B7) zal maximaal 1,507 euro kosten, een stijging met 2,1 eurocent. Een liter lpg kost maximaal 0,491 euro, dat is een stijging met 2,8 eurocent.

De prijsstijgingen zijn een gevolg van de noteringen van de olieproducten op de internationale markten.
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sonny Lipkens

  Met z'n allen de auto laten staan :-)

 • GERARD DE PELECIJN

  Tijd voor verandering, wordt er iets nog goedkoper?

 • Frederik Lootens

  Ja ja zal weer Trump zijn schuld,waarom is het dan goedkoper tanken over de grens?Net omdat in Belgie de taksen veel hoger liggen op diesel.

 • emil ledure

  Wat denken ze ??? Dat we onze auto gaan laten staan ? Nee toch , De sigaretten slaan ook op en laten ze daarom van roken.

 • Jef Lois

  Een voorbeeld hoe wij bestolen worden , in 2014 koste ruwe olie 120$ per vat diesel aan de pomp 1,2 €, vandaag kost ruwe olie 65$ per vat en diesel kost 1,5 € dus als we zouden omrekenen zou de diesel ongeveer 0,6 a 0,65 € moeten kosten op dit ogenblik. Het zoveelste bewijs dat ze ons bijna dagelijks een prijsverhoging door onze strot rammen de dieven in Brussel. En de Vlaming hij keek ernaar. En dan zijn er nog van die mee lopers die dit goed vinden.