Exclusief voor abonnees

Deze kleine dingen kunnen algauw honderden euro’s opleveren

Shutterstock
Besparen willen we allemaal wel. Maar door elke dag koud te gaan douchen en jezelf van alles te ontzeggen houd je het niet vol. Wat kun je wel doen zodat je niet onnodig geld uitgeeft? Je vaste lasten onder de loep nemen, oppassen voor de verleidingstrucs van de supermarkt en een app installeren die je toont waar je het goedkoopst kan tanken. Deze kleine dingen kunnen algauw honderden euro’s opleveren.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mo Biraja

  het is gewoon schandalig dat wij overal op moeten besparen om rond te komen Ik denk dat sommige politici van Vlaanderen het Monaco aan de stroom willen maken alleen nog voor rijken en belasting vrij (voor de rijken) huishuren die niet meer te betalen zijn voor de lagere inkomens Tom bonen kan achtereen zijn adres terug veranderen en zijn kapitaal terughalen pfffff......

 • Maajke Perpet

  150 euro per maand sparen en dan 725 euro interesten krijgen...??! Denk dat ze hun berekening nog eens opnieuw moeten maken

 • Ludo Hermans

  Tien miljoen burgers zouden onze politici een schaamtegevoel moeten kunnen aanpraten!

 • Hans Mannaerts

  Een app om goedkoper te tanken, het moet niet gekker worden. Ja, het kan op een ander goedkoper zijn, maar neem je ook het extra verbruik voor die extra kilometers mee in de berekening?