Delhaize roept Lovely Meal quinoa garnalen van huismerk terug

RV
Delhaize vraagt haar klanten om Lovely Meal quinoa garnalen van het merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt. Er is een mogelijk kwaliteitsprobleem door een fout bij de productie.

Het gaat om Lovely Meals quinoa garnalen van het merk Delhaize met EAN-code: 5400112239506 en lotnummer 19252. Op het product staat dat het te gebruiken is tot 23/06/2019. Het werd verkocht tussen 18/06/2019 en 20/06/2019.

Rekken

Ondertussen heeft Delhaize het betrokken product zelf al uit de rekken verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd.


Aan klanten die het product hebben gekocht, wordt gevraagd om het terug te brengen naar de winkel waar het werd aangeschaft. De terugbetaling van het product is verzekerd. Andere producten van hetzelfde assortiment "Lovely Meals" zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Leonarda Van Opbroecke

    Vage informatie. Wat is er juist mis mee en wat als je de maaltijd al geconsumeerd hebt?

  • Edith Bastiaensens

    Ga ik nu dood als ik er van gegeten heb? Is niet de eerste keer bij Delhaize hé.