Dankzij Vlaamse student hoef je nooit meer verzendkosten te betalen op Bol.com

Jelle Van de Vliet
Vanaf een aankoop van 20 euro rekent Bol.com je geen verzendkosten aan, maar helaas kosten veel producten 19,95 of 19,99 euro. Omdat het zonde zou zijn om voor enkele centjes 1,99 euro verzendkosten te betalen, heeft Jelle Van de Vliet een website ontwikkeld waarmee je belachelijk goedkope producten kan kopen. Dankzij het simpele, maar geniale idee van de marketingstudent, kom je altijd aan het minimumbedrag en hoef je dus nooit meer verzendkosten te betalen.

Jelle Van de Vliet, marketingstudent aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen was het meer dan beu om elke keer enkele centen tekort te komen. Op zijn website helpt hij frustraties de wereld uit en laat hij iedereen genieten van gratis verzendingen.

Geef het bedrag dat je tekort komt in en de tool kiest voor jou een spotgoedkoop e-book uit. Op die manier ontsnap je aan verzendkosten en ontdek je misschien nog interessante goedkope e-books.

Bol.com zelf hielp klanten ook al uit de nood, maar Jelle Van de Vliet heeft het dus allemaal nog wat gemakkelijker gemaakt.

Imgur