Colruyt roept gehakt terug uit twintigtal winkels zonder beenhouwerij

photo_news
De supermarktketen Colruyt roept pakken runder- en varkensgehakt terug uit twintig Colruyt-winkels waar er geen beenhouwerij is, en uit de CoMarkt in Bouwel. Er werd salmonella aangetroffen in het gehakt, zo laat Colruyt weten.

De terugroepactie omvat runder- en varkensgehakt, verpakt in porties van ongeveer 500 gram, met als artikelnummer: 11067 en als houdbaarheidsdatum 24/09/2019. Het gehakt werd op 18 en 19 september verkocht. 

De betrokken winkels zijn: Colruyt Molenbeek, Colruyt Laken, Colruyt Schaarbeek, Colruyt Haachtsesteenweg, Colruyt Kelmis, Colruyt Eupen, Colruyt Bouillon, Colruyt Dampremy, Colruyt Courcelles, Colruyt Linkeroever, Colruyt Haacht, Colruyt Lanaken, Colruyt Balen, Colruyt Stabroek, Colruyt Langelzenstraat, Colruyt Deurne Noord, Colruyt Maaseik, Colruyt Eppegem, Colruyt Helchteren, Colruyt Hoboken en CoMarkt Bouwel.

De andere 223 Colruyt-winkels met een beenhouwerij zijn niét betrokken, benadrukt Colruyt. Wie het runder- en varkensgehakt in zijn koelkast heeft liggen, kan het terugbrengen naar de winkel. Het wordt dan terugbetaald. 

Voor meer informatie kunnen klanten terecht bij de klantendienst van Colruyt Group op het nummer 0800-99.124. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bern Vermeulen

  erger met de dag, en niet alleen bij colruyt, bovendien heeft niet iedereen internet, of de krant, en die weten van niets natuurlijk, meer voedselcontrole is echt nodig en niet alleen bij colruyt, vroeger was vers vlees betrouwbaar, nu koop ik meer en meer 'verpakt in de fabriek' produkten, die zijn veel strenger gecontroleerd.

 • MONIQUE NAGELS

  Dat mag toch niet gebeuren? Er moet scherpere kontrole zijn vooraleer het verkocht word .. les wat je koopt moet toch in orde zijn??

 • Diana De Wit

  Hun gehakt trekt sowieso op niks: vet en nog eens vet!!!!

 • Marie Vandam

  Ik vraag mij wel af Van waar Colruyt zijn vlees komt ?Toch straf toen er nog echte beenhouwerij was waar men vlees kon bestellen en uw nummer werdt afgeroepen waren er nooit problemen !.