Colruyt roept Everyday kaaskroketten terug

rv
Supermarktketen Colruyt heeft de kaaskroketten van het merk Everyday teruggeroepen omdat de aanwezigheid van schaaldieren niet vermeld wordt op het etiket.

Bij een controle bij een leverancier werd de aanwezigheid van schaaldieren vastgesteld in de diepvries kaaskroketten in verpakkingen van 600 gram. Omdat dat niet op het etiket vermeld wordt, besliste Colruyt in samenspraak met het federaal voedselagentschap (FAVV) om het product uit de handel te nemen. Dat gebeurde in alle Colruyt-winkels in België en Luxemburg en voor de dienst Collect&Go.

De supermarkt raadt consumenten die allergisch of intolerant zijn voor schaaldieren (garnalen), aan om het product niet te eten en terug te brengen naar de winkel. Daar zal het worden terugbetaald. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, raadpleegt best een dokter. Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn, is er geen risico.

De kaaskroketten hebben een uiterste consumptiedatum tot 9 augustus 2020.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Cuypers

  Altijd iéts met dat eten tegenwoordig !

 • Peter Verberckmoes

  Zal beter worden met de Jumbo volgend jaar....

 • Jacques Mertens

  Roep het parlement ook maar terug dan. Dat zit ook vol met mossels.

 • van meerhaeghe patrick

  miljard toch nooit content garnalen voor de prijs van kaas,!!!!!!!!